Jump to content

punkrockdude

Medlem
 • Content Count

  1,184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

punkrockdude last won the day on March 26

punkrockdude had the most liked content!

Community Reputation

53 Utmärkt

1 Follower

About punkrockdude

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 09/07/1986

About me

 • Kön
  Berättar inte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Börja med att installera paketet wine samt ladda ner Linvst och flytta Linvst-filerna som jag beskrev i privata meddelandet. Jag ska se när jag har tid att hjälpa dig ytterligare.
 2. Martin Zyther (https://www.mzuther.de/en/software/kmeter/) har ett antal intressanta plugins. Jag använder K-Meter och ibland kompressorn Squeezer.
 3. Vad är det? Deras reverb tycker jag är kanon på virvel. Jag tycker att den projekteras snabbt.
 4. Jag personligen som använder Jamulus hade satt upp en privat Jamulus-server på min dator och hittat folk oberoende på var de bor i landet. Dock har du kanske målet ut och spela alstrena med lokalt folk och då kanske folk från hela landet gör det svårt.
 5. Då du använder Reaper bör du kolla så att paketet calf-plugins levererar pluginen i LV2 format då Reaper inte stödjer LADSPA ifall jag har rätt. EDIT: Jag tittade på fillistan över paketets innehåll och det är LV2 versionerna. 👍
 6. Det är några styckna då och då. Överväldigande utländska musiker och alla de jag spelat med har varit mycket trevliga och förstående mot de som har svårt för engelska. Ofta blir det prat mellan låtar och man pratar om vart man kommer från och pratar om vardagen för att sedan jamma på.
 7. Och skalor är en mängd vad?
 8. Jag gillar ljudbilden och stilen på låten. Jag tycker att ljudbilden är bra nog att egentligen inte kräva någon direkt förändring för att tillfredställa mig förutom att de panorerade gitarrerna tar bort lite av det mjuka då deras dynamik och genomsnittsnivå är något stark och hög.
 9. Har personen eller du några frågor så kan ni kontakta mig.
 10. @Börje BrandtVem ska sätta upp servern ifall ni bestämmer er för att gå vidare med det? Är det du eller IT-avdelningen?
 11. Själva servern du kopplar upp till ligger där den ligger. Sätter du upp en egen Jamulusserver så ligger den precis där du har satt upp den och har ingen som helst kontakt med tredje part för att möjliggöra dess funktion förutom ifall du gör den publik då den enbart skickar till en annan server (fischvolt.de) information om var servern är placerad så att användare hittar den. Ingen användaruppkoppling går genom den "gula sidorna" servern. Kort sagt, en publik Jamulusserver är jag 99,99% säker på inte bryter mot den reglen. En privat Jamulusserver är jag till 100% säker på att den inte bryt
 12. @Peter RoosHär är en snabb video jag gjorde med OBS under Linux där jag själv är uppkopplad till Jamulus, routar ljudet från Jamulus in till OBS, lagt till tre videokällor som OBS ska fånga som sedan skickas till en direktsänd YouTube-strömning. Allt detta samtidigt som jag tittar på strömningen direkt i webbläsaren och använder lägsta latensen med väldigt stabilt resultat. Datorn är tretton år gammal så har du en dator som är acceptabel (inte objektivt, tyvärr) så ska det inte vara några problem. Kan vara att ifall det knastrar något så kan man höja latensen till från 64 till 128 men det är i
×
×
 • Create New...