Jump to content

punkrockdude

Medlem
 • Posts

  1,168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

punkrockdude last won the day on May 27

punkrockdude had the most liked content!

Reputation

58 Utmärkt

1 Follower

About punkrockdude

 • Birthday 09/07/1986

About me

 • Kön
  Berättar inte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ändra på utnivån i effekterna så att de matchar spåret utan effekter.
 2. Jag har inte läst artikeln du syftar på men du kan både sikta på en viss VU-nivå när du spelar in utan effekter och sedan hoppa den med effekter genom att ändra utgångs nivå/output i varje effekt.
 3. Jag lyssnade på din låt på SoundCloud och tycker att du kan kanske bli något ifall du övar. Sångare tror jag dock inte är din bana men att ta in andra att sjunga kan nog vara en bra lösning på det. I detta stadiet tror jag inte att du kommer finna en manager av värde utan jag tror att du först behöver komma till en "högre nivå" inom din sång, ditt låtskrivande samt mixning. Mixningen och låtskrivandet är det "inget fel på" men det tilltalar inte så mycket som låtar med mer variation, mindre klichéaktiga melodier samt intressantare mixning gör. Detta arbetar du på nu när du går din utbildning så kanske tar det inte allt för lång tid innan du når högre nivå.
 4. Ge inte upp ifall det verkligen är något du vill bemästra!
 5. Jag lyssnade på din senaste uppladdning och tyvärr är domen att du inte kan sjunga och med största sannolikhet inte kommer att kunna lära dig att sjunga på en nivå som de flesta skulle uppskatta. Det kan kanske vara svårt att höra, det skulle nog jag med tycka, men med tanke på att du redan sjungit i tio år och inte kan sjunga någorlunda rent samt att du enbart kan sjunga en ton (monotont) bra men när det är polytont så fallerar det. Du är säkert bra på något annat men du hoppades kanske mycket på att sång skulle bli din kvalité och det blev inte så. Jag hoppas att du finner något annat du kan excellera inom.
 6. Jag tycker att du är en bit på vägen. Melodin är trevlig, dock för enkelspårig för min smak men det tycker jag verkar vara populärt inom kontemporär radiomusik. Ackordföljden är fin (6 4 1 3, 6 4 1 5) men jag skulle behöva åtminstone ett stycke någonstans i låten som är annorlunda. Du lyckas göra det intressant genom att lägga till, då och då, sistatakter som ringer ut och som sedan blir aktivare igen i kommande förstatakt vilket skapar nyfikenhet och det tycker jag är bra. Detta är allt jag har att komma med efter att lyssnat på den en gång samt att det inte är den typ av musik jag lyssnar på vanligt fall.
 7. Enligt följande dokument ska hela högtalaren med ramen räknas: https://www.wikihow.com/Measure-Speaker-Size Det verkar dock vara otydligt och ingen bestämd vetenskap: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/physical-speaker-measurements-driver-dimensions.14456/
 8. Undrar du ifall gummiupphängningen ska inkluderas i sträckan? Det är isf en bra fråga!
 9. Jag kan bli bättre på att inte vara så hård i tonen men jag behöver först bli provocerad. Personen jag pikade är så pass obehaglig med sitt högmod, predikande samt utspel mot alla som inte håller med så att det vrider sig i magen på mig så fort jag läser ett inlägg fråm den. Helt oprovocerat illegitimiserade den alla på forumet innan de ens hunnit ge kritik genom att kalla dem tillmälen och att de skulle nonchaleras då de, enligt personen, anser sig vara bäst m.m. Därför ansåg jag att det var dags att inte låta honom hålla på mer utan att få höra tillbaka.
 10. Du, det var väl märkligt gjort av dig att ta bort kommentarer som t.o.m. trådskaparen tackade för att man gjorde. Sedan att det fanns en liten pik i slutet till en som skrev en tidigare kommentar var inte nog för att rensa bort hela inlägg. Du har ju lämnat kvar kommentaren där det utan grund påstås att "musikvärldsmästare" kommer "gnälla" och att trådskaparen därför bor nonchalera dessa. Ifall det inte är tillåtet att sakligt ge ett "nej" svar till en "kan jag sjunga" fråga så är det ingen mening att lägga tid på att besvara folks frågor här på forumet. Är det tänkt att vi enbart ska svara för att klappa alla medhårs trots att det är lögn så är ni mer likt amfibier än vad jag haft som uppfattning tidigare. Hur lågt i tak har ni egentligen när ni bedömer vad som är passande och inte passande? "Don't ask for honesty and then reject it just because it wasn't what you wanted to hear".
 11. Detta testet skulle nog verkligen främjas av att göra ett ABX-test. De som inte har hört de analoga motsvarigheterna och vs kan kanske inte säga ifall det är emulering eller ej men i ett ABX-test skulle du få svar på ifall de hör skillnad. Somn lärare skulle jag personligen inte ge uppsatsen/arbeten allt för högt betyg då den skulle bygga på otydlighet vilket jag anser då du presenterar arbetet som en undersökning som ska ge ett resultat angåend ifall deltagarna hör skillnad men när testet går ut inte på att höra skillnad utan att höra exakt vilken enhet/effekt som använts. Ett exempel är bastrumman där jag hör omedelbart stor skillnad men jag har varken använt hårdvaran eller pluginet så jag kan inte säga vilken som är vilken. Foobar2000 har ett mycket bra ABX-verktyg.
 12. Jag kör OpenSUSE Tumbleweed på en av mina datorer så jag kanske provar det någon gång och återkommer med hur det fungerar. Jag fann din repo home:aggplanta 👍
×
×
 • Create New...