Jump to content

punkrockdude

Medlem
 • Content Count

  1,100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

punkrockdude last won the day on August 9 2018

punkrockdude had the most liked content!

Community Reputation

38 Utmärkt

1 Follower

About punkrockdude

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 09/07/1986

Profilinformation

 • Kön
  Berättar inte
 1. punkrockdude

  Reaper (Linux)

  För andras vetskap så löste vi problemet genom att välja ALSA under DEVICES och PREFERENCES och i drop-down-listorna välja 2i2.
 2. punkrockdude

  Reaper (Linux)

  Vet du hur startar reaper i terminalen? Ändra efter vilken sökväg du har. cd /mnt/harddisk/reaper5980_linux_x86_64/reaper/ ./reaper Medans du kör Reaper så kommer det att dyka upp information i terminalfönstret. När du har försökt få igång ljudkortet arbetat lite i Reaper så kan du kopiera det som finns i terminalfönstret och klistra in i ett inlägg här.
 3. punkrockdude

  Reaper (Linux)

  Konstigt att 2i2 inte dyker upp. Jag har provat på min laptop med två distros, Solus samt OpenMandriva, och båda hittar 2i2 utan problem. Ubuntu 18.04 är över ett år gammalt men jag minns att jag kunde använda min 2i2 innan dess så jag tror inte att Ubuntu 18.04 är problemet. Vet du hur man startar Reaper via terminalen? Ifall du klarar det så kanske Reaper ger från sig nyttig information i Terminalen medans programmet är igång som kan hjälpa oss till att finna var problemet härleder till.
 4. punkrockdude

  Reaper (Linux)

  Ifall du spelar musik i webbläsare eller annat ljudprogram i Ubuntu 18.04, hör du då ljud geneom 2i2?
 5. punkrockdude

  Reaper (Linux)

  Vilken Linuxdistro använder du?
 6. punkrockdude

  Reaper (Linux)

  ALSA eller JACK? Dessa ALSA-inställningar ger mig både ljud in och ut på alla in- och utgångar:
 7. punkrockdude

  Reaper (Linux)

  Har du ställt in en sample rate samt bit depth som ljudkortet klarar av?
 8. Kontentan är alltså att man kan utgå från att programmerare som lyckats skapa och tweaka ljudalgoritmer trots det är tondöva. Dessutom måste en codec som passerat alla ABX-tester göras i samarbete med akustiker då de som programmerat den är värdelösa. Dock har vi en just i detta forumet som har guldöron och vet bättre. Snälla, elitmentaliteten är tröttsam och för din och vår andras skull; skaffa ödmjukhet och självdistans. Du är säkert en trevlig och lärorik person när du skaffat dessa egenskaper och då blir vi troligtvis uppmärksamma på vad du säger vilket kan möjliggöra att vi lyssnar vidare på analogin om bilar och nullning.
 9. En framgångsrik nullning bevisar just att man inte behöver en förklaring. Dina argument inom digitalt ljud blir tunnare och tunnare och jag ser fram mot dina framtida påståenden.
 10. Är programmerarna av LAME, SoX, Vorbis, Opus, Speex, BSD-kernel, Linux.... etc amatörer? Om du bara visste hur mycket du gjorde bort dig med den kommentaren. ?
 11. Enligt många människor som skapar resamplers så ska detta vara en myt och inte stämma. Gå till www.hydrogenaud.io och läs deras många trådar om just detta vilka är intressanta..
 12. DU har rätt i hastigheten och att det kräver en del från användaren. När det är konfigurerat och man har det man vill ha så är det oftast fantastiskt i min mening.
 13. Ja, nu hoppas man att effektskapare och fler officiella drivrutiner med deras kontroller skapas så snart som möjligt.
×
×
 • Create New...