Jump to content

punkrockdude

Medlem
 • Content Count

  1,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

punkrockdude last won the day on August 9 2018

punkrockdude had the most liked content!

Community Reputation

38 Utmärkt

1 Follower

About punkrockdude

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 09/07/1986

About me

 • Kön
  Berättar inte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tänk att ta en kaffe med dig, pop53. Kaffets färg skulle vara appropriering vilket skulle innebära att du vill tala med butiksansvarige. Du skulle skrika, självklart i presumtivt avseende, att ingen får kalla den bruna bakelsen med strössel annat än chokladboll. Du skulle sedan påpeka att det är konstigt att man inte valde fairtradecertifierat Rooiboste. Slutligen hade du börjat gråta högljutt när du hör en svensk traditionell melodi komma från radion i hörnet då det i din mening inte skapar en säker zon för de som inte är vita och har blåa ögon. Du måste sluta! Du förpestar detta forumet med dina antaganden, jakt efter bråk, moralpredikande, etc. Jag kan inte vara ensam om att känna detta. Vad dina problem är kan jag enbart spekulera om men jag rekommenderar att du tar dem till någon som arbetar med det och lämnar oss andra utanför det.
 2. Vad är fördelen med Discord jämfört med IRC?
 3. Överlag uppfattar jag Applekonsumenter som sektmedlemmar.
 4. Jag är faktiskt ganska nöjd med ditt svar vilket gör att jag smått tycker det är tråkigt att jag skrev det sista PM:et till dig som var opassande och juvenilt.
 5. @Peter Roos Var är du? Din bästis pop53 raljerar politik igen men honom vill du väl inte hota med anmälning? Tråkigt att ni får lov att dra ner på forumets kvalité.
 6. Nu går du i cirklar runt skogen som skyms av träden! Snälla förklara vad som var fel med att jag påpekade att trådskaparen förde personliga politiska åsikter? Är det plötsligt fel att påpeka att någon gör, som du sa man inte får, prata politik? Jag kan höra dig säga "man får inte påpeka att något politiskt yttrande är politiskt för då är man politisk"! Det kan kanske handla om att du personligen är vänster och inte tyckte om att jag påpekade att sådan politik fördes. Ska du ta ett varv till runt den skymda skogen i jakten på att rättfärdiga din skrämseltaktik som hade ingen grund? Det är samtidigt konstigt att du inte påpekade trådskaparens felciteringar vilket går emot regel 8: När trådskaparen sedan påstod att jag skulle vara sämre på något för att jag är man så yttrade du dig inte angående regel 2 vilket innehåller hets mot folkgrupp: När han även pratade om att företag vill skrattandes gå till banken och överlag påstod att de inte gjorde bra från sig så påpekade du inte regel 1: Det kanske mest intressanta finner vi i regel 3: Ingenstans i tråden om forumets regler nämns att man inte får prata politik vilket DU har grundat hela ditt påhopp på mig på. Jag har sök regeltråden och politik nämns aldrig men dock nämns det som jag citerat vilket ger mig rätt att ge kritik på det. Så, Peter Roos, vad säger du nu?
 7. Du försöker skifta fokus till något du påstod senare att du hade sagt vilket är mobiltelefoner. Det är fel då du bokstavligen skrev datorer. Sedan ifall det är som konsument eller som professionell i sin arbetsroll spelar ingen roll. Det är ett redskap. Du förstår, hoppas jag, att en licens för de saker som du tog upp krävs för att de kan orsaka direkt skada mot dig själv eller mot andra även ifall du intention inte var det. Ska vi säga som så att du borde skaffa en licens för att spela på din Jazzbas? Varför inte? Bilar, flygplan och tåg kräver ju det.
 8. Jag hoppas att du förstår att all denna tråkiga dispyt enbart beror på att du skulle visa auktoritet trots brist på kunnande angående diskussionen.
 9. Du gjorde påståendet så det är upp till DIG att bevisa att du har rätt. Särskilt när du försöker få dig att framstå som en som borde veta det eftersom du har en "verklighetsförankrad syn på datoranvändandet". Jag väntar på att du ska presentera dina eller andras forskningsresultat som ger slutsatsen att 90% av människor inte borde få äga datorer av någon lustig anledning.
 10. Då har du varit politisk samt visat nedlåtande syn på människor. Det går emot reglerna.
 11. Ja ifall du beskriver att deras användning av datorer enbart är att spela ett oerhört enkelt spel som Candy Crush Saga. Tillsammans med kommenteraren om att 90% av människor inte borde få ha tillåtelse att äga datorer visar att du har en väldigt dålig syn på de flesta människor.
 12. Du menar att jag inte står för vad jag sagt? Att jag behöver förtydliga saker för dig betyder inte att jag inte står för dem. Är det inte elakt att frånta 90% av befolkningen rätten att äga datorer? Är det inte hånfullt att förminska konsumenter ner till att de enbart spelar Candy Crush Saga på Facebook? Du om någon försöker nu att komma undan.
 13. Ska vi prata om att skapa dålig stämning så är du mästaren på det. Se ditt första inlägg som direkt var elakt menat mot 90% av alla människor:
 14. Du har bevisat att du dansar runt din egen problematik vilket är tråkigt för oss alla samt skapat stämningen som är här nu . Detta skrev du: Sedan har du mage att skriva:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.