Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Koppla ihop studio och inställningar i Logic

Recommended Posts

Guest

Finns det någon duktig person i ESKILSTUNA som kan hjälpa mig med installation av instrument och inställningar framförallt i Logic pro X ?  Mycket tacksam för HJÄLP !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Hallå Jörgen, jag jobbar i Eskilstuna, jag använder Logic Pro X själv men är alls ingen expert, men det jag spelar in funkar hos mig :) vad är det som inte funkar för dig? Hör du inget ljud? Hur ser din setup ut med dator/ljudkort osv?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Har alldeles för platt ljud, så var det inte när jag installerade logic! Antagligen har jag en massa felkopplingar på instrumenten eller något annat fel! Men hur jag än försöker så funkar det bara inte på det sätt det var i början. Jag behöver hjälp av någon som förstår hur man kopplar min a instrument, och råtta inställningar i Logic, då jag tror att jag har gjort en massa ändringar där i mitt sökande !!! Om du har möjlighet att kika på det, och tror att du kan detta skulle det vara okey för mig? Vänligen Jörgen  Skicka gärna under meddelanden om du har möjlighet till detta ? Så kan jag skicka tel nr: till dig !

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.