Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2016 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

k9 (oregistrerad)

Ang. kreativitet så verkar det ofta gå hand i hand med annat, är man kreativ på ett plan (ex. musik) så är man det även på andra. Du är en sån där skapande människa!

Jag har träffat Jamaica Kincaid idag och blivit kär!!!

🥰 :wub: 🥰

Jo för mig går alltid kreativitet och idrott/fysisk aktivitet  hand i hand. Kan inte utöva det ena utan det andra.

Vem är Jamaica Kincaid? Någon man borde kolla upp? 

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Är inte han en ovanligt vettig variant av påve?

Han kan få en oblat.

Eller också har jag en massa pinsamma confessions som han borde tvingas lyssna på. Det är problematiskt att vara singel. 

k9: Jamaica Kincaid är en jättecool kvinna tillika författare. Hon var på Moderna museet idag och jag fick en bok signerad av henne. Och så sa jag: Thank you for being You,..

Vi ska gifta oss till våren.

Jag tänkte faktiskt gå till gymmet nu men kom på att det är svinkallt ute. Hur överlever man vintern nu igen????

Link to comment
Dela på andra sajter

Det är mycket påvar nu...

Jag är skeptisk... bara den där mössan.

Är det ett övertagande på g eller är det bara en trend? Det är t ex någon TV kanal som kommer visa en nyproducerad TV-serie om påven. En slump?

I don´t think so...

Kommer han framställas som en detektiv eller måhända mer passande som en superhjälte? I så fall, vad kommer han ha för krafter? Dela hav? Dela ut en helvetes massa fisk? Gå på vatten? Får han en ny dräkt?

När kommer filmen?

Serie albumen?

Spelet?

Rätt fantastiskt egentligen att ha ett jobb som inte grundar sig på något mer konkret, utan en tro. Prällar och biskopar eller påvar för den delen. De arbetar med saker som de tror på(?), inte riktigt vet. Det finns ju småpåvar också men de verkar inte finnas inom de katolska kyrkornas väggar. Där verkar kärleken riktas till annat småfolk.

Vad faen gör han på dagarna egentligen påvehelvetet? Känns ju inte direkt som han är stressad... Stämplar han in? Har han semester? OB-tid? Tvättar han sina arbetskläder själv? Blir de ens skitiga? Porrsurfar han? Gillar han vägkors? Vad har han i mössan egentligen? Ser han på TV och i så fall vad? Går han omkring och grubblar? Uppskattar han korsdrag eller är musiksmaken av lugnare karaktär? Ber han på heltid? Om vadå? Blir det några resultat? Luftar han åsikter om saker och ting för de stackars få som orkar hålla sig vakna, käkar oblater och drar i sig kopiösa mängder rödtjut för hela kollekten?

Jah, ganska nära politikerjobbet ändå men skillnaden är att hela jobbet grundar sig på en bok som någon/några skrivit någon gång, häftiga logotyper, att faktakollen är sådär, samt att benägenheten för förändringar är i det närmaste obefintlig...

Jo... ganska likt är det. 😑

Frågan är vem man ska tro på?

Link to comment
Dela på andra sajter

k9 (oregistrerad)

Jag tänkte faktiskt gå till gymmet nu men kom på att det är svinkallt ute. Hur överlever man vintern nu igen????

Köp en snygg regnjacka eller ett helt ställ,  ett funktionsunderställ (om det är riktigt kallt) och ta sedan på dig de lager mellan dessa som du behöver för att hålla värmen. Över understället så kan det vara bra med en tröja som suger upp lite av kroppsångan och över denna tröja så är det bra med ett eller två lager till så att man får lättare att hålla mickrolkimatet kring kroppen.

Då kan man ju lätt reglera värmen genom att ta av sig ett lager mellan jackan och understället. Fördelen är ju att man får en jacka som funkar året om istället för en jacka som bara funkar när det är minusbjörnar ute. Brukar klä mig så och klara hela vintern. Regnjackan är skönt att ha på våren och hösten med. Är det riktigt kallt och regnigt så kan den komma till sin rätta på sommaren med. 

Sådär ju kan jag sluta skriva om detta för nedladdningen jag höll på med är klar. Så nu kan jag logga ut och sluta skriva så mycket jag kan för att ha något att göra medans jag väntar. 

Over And Out! 

227451_102_EVEREST_T%20MFN%20ALR%20JKT%2

Link to comment
Dela på andra sajter

k9 (oregistrerad)

Man ska tro på sig själv. Det är det primära. Sedan kan man tro på det man mår bra av.

T.ex. kaffe...

Man kan inte tro på kaffe. 😏  Kaffe ÄR gud punkt slut!  😑 

Antingen så vet man det eller så vet man inget.  ☺️

Link to comment
Dela på andra sajter

k9 (oregistrerad)

Yeey! Mitt första politiska förslag gick igenom. Vi kommer att få hundrastgårdar här i Ludvika. Två är på planering just nu och det kan komma att bli fler. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...