Jump to content
Annons

SnigelDynamit

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då SnigelDynamit senast vann var 19 januari 2021

SnigelDynamit hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

7 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Stockholm
  • Min utrustning
    En trasig laptop.
  • Intressen
    Diverse kreativa göromål.

Min musik online

Senaste profilbesökare

3 875 profilvisningar
  1. Second that. Vad långt ni hunnit på tolv dagar! Känns inte alls som början av året längre med den här farten. 😒 Och jag som skulle komma in och meddela ett viktigt nyårslöfte. Men iaf. I ÅR SKA JAG VINNA NOBELPRISET I LITTERATUR. Japp. Hur är det mer er då?
  2. Grattis Neosus🌸 Om det känns som att livet är slut, är det egentligen då det börjar?
  3. Nä, hörrni. Nu är det dags att köpa strumpbyxor igen! Väntar ni här då?🥰
  4. Tårtpromenaden börjar klarna för mig nu, men det är inte enkelt! Hur kommer det sig att den överhuvudtaget är gratis? Men nu behöver jag åka och inhandla strumpbyxor. Väntar ni här så länge?
  5. Åh herregud min hjärna...Tårtpromenaden är ju igen en helt ny sorts daw. Varför kan de inte alla vara likadana?
  6. Varför saknar ni inte mig? Jag som förgyller hela forumets tillvaro. Tutto bene. För att inte säga hela internet. Vad vore internet utan MIG?😒 Nu är jag iaf här så alla kan pusta ut. Vilket gratis DAW är bra? Har varken Linux eller Mac så alla de går bort. Jag orkar inte köpa loss Ableton och testversionen har gått ut och nu vill jag bara göra en låt. En enda liten låt. Audiotool är så fånigt på något sätt...några förslag eller tips utöver det?
  7. Ja! 🥰Så skumt att inte ha någon att berätta sådant till, förutom här! Ingen jag umgås med fattar euforin.
  8. Bra pris, tack för tips! Jag är snål av nödtvunget tvång. Köpte precis Sennheiser HD 400s som var dyrare. Men antagligen sämre. Helt okej dock. Nu har jag gått en dj-kurs och laddat ner Ableton (testversionen) och börjat komma ihåg hur man använder den. Hade glömt allt. 🙄
  9. Vilken tur att jag plötsligt blev snål igen och köpte en...vad har jag köpt?! En gaming dator av något slag, betydligt billigare iaf. 🤷‍♀️ Försöker lära mig den nu och kollar på möjligheten att installera Ableton.
  10. Lyssnade precis medans tåget åkte över Tranebergsbron - fantastisk upplevelse! 👍🏼🦋
  11. Den finns på webhallen också, måste ha den redan idag nämligen. Kanske det blir den då????? Acer Aspire 5, 16gb. Fast jag tänkte spränga alla gränser och tokshoppa ju! Om jag tokshoppar, Air eller Pro? Eller helt annat?
  12. Nej, nu måste jag bestämma mig. Vill ha en laptop som även klarar av ett musikprogram typ FL eller Ableton. Förutom ev. låtsas dj'ande. Måste jag köpa en MacBook Pro då? Funkar MacBook Air? Eller funkar någon billigare? Ursäkta att jag låter som en papegoja på repeat.
  13. Ni är bäst!! Tusen tack, ska kolla igenom alla alternativ. 💕🦋💚🙏🏼
  14. Tror det blir en senare fråga, eftersom man får låna...vad det nu heter? Behöver i första hand införskaffa en laptop, usb-sticka och hörlurar.
×
×
  • Skapa ny...