Jump to content
Annons

Malice

Medlem
  • Antal inlägg

    43
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Malice

  1. Om du ändrar tempot så flyttas väl även även själva klippen. I och med det så tas crossfaden bort då klippen i fråga inte längre ligger mot varandra. Enklast är väl att skapa ett tempotrack först där du anger alla olika tempon mellan låtarna och sedan sätter igång med själva redigeringen?
  2. Kanske EastWests Voices of Passion kan vara av intresse? http://www.soundsonline.com/Voices-Of-Passion
  3. Tackar för tipset, blir nog att besöka Kjell med andra ord :-) Extern disk tänkte jag köra via FW eller Thunderbolt så den du länkade till blir perfekt!
  4. Har som sagt en MacBook Pro och ett RME Babyface. Skulle behöva koppla in lite mer prylar via USB (PadKontrol, Steinberg CMC-TP, midiklaviatur bl a). Är det någon som kan rekommendera en bra hub med minst 4 portar? Då datorn har USB 3 så är det att föredra skulle jag tro. Tack på förhand!
  5. Har nu testat att installera ännu äldre versioner men tyvärr med samma resultat som tidigare. Ger upp, plockar ut korten och köper mig ett UAD-2 istället 🙂
  6. Tackar för svaret! Jag installerade version 5.4.0 (är uppe i 6.4.0 nu), men ska testa att gå ännu längre bak bara för att se om detta är problemet. Bryggan i Cubase 7 verkar onekligen inte helt stabil men har inte fått något felmeddelande när jag försökt ladda in UAD-pluggarna (vilket har skett med vissa andra äldre pluggar). Har läst mycket gott om Jbridge, kan det vara värt att testa den kanske?
  7. Ny dator byggd här och har stött på lite problem. Kör Win 7 och Cubase 7, båda 64 bit. Allt flyter på bra förutom mina gamla UAD-1 kort, så fort jag ska ladda in en plugg så hänger sig datorn. Jag är väl medveten om att dessa pluggar inte finns i 64 bits versioner och att man egentligen borde uppgradera till UAD-2 kort. Frågan är dock; någon som fått UAD-1 kort att fungera bra i 64 bits miljö? Tack på förhand!
  8. Jodå, Toontracks prylar kan du köra på två datorer samtidigt (har bl a EZdrummer på både den stationära och den bärbara här). Responskoder är det som gäller.
  9. Toontracks produkter får du väl ha installerade på två olika datorer om jag inte minns fel. Eller missuppfattade jag vad det var du eftersträvade?
  10. Jag har sneglat lite på denna Dell då man kan köra firewire via ett expresscard. Kanske det kan vara ett alternativ?
  11. Kan vara du leter efter! Principen borde vara densamma i C5 tycker jag.
  12. Tror det kanske beror på att ljudkortet stödjer "direct monitoring". Du måste bocka av det för att höra effekterna, du hittar det där du ställer in din latency (i Cubase alltså).
  13. Till vänster om där du laddat in SD2 (vst instruments) måste du välja "activate all outputs", då ska det fungera som du vill.
  14. Funkar den bra? Har sneglat på just den modellen nämligen för att använda med Cubase 5 och ngt av RME's usb-kort. Köpte du standard utförandet eller bytte du ut några komponenter?
  15. Kanske detta kan funka? Roland JV-880 press utility, use data dial to select factory preset; press enter twice Edit: Ser att inga knappar fungerar så då hjälper nog inte detta.
  16. Expansionsbeslag är det du söker, finns bl a på Clas Ohlson.
  17. Tackar Claes, jag uppskattar att du tog dig tid att testa 😄
  18. Det uppskattas, ser framemot domen!
  19. Jag gör ett försök till att få min fråga ovan besvarad.
  20. Skulle det även funka att använda den som gitarrsplittare med tanke på att den har både tele och xlr ut? Skulle vilja ha möjligheten att köra en signal direkt till ljudkortet och en till min Pod. Nån som testat?
  21. Testa att sänka allt på OH-kanalen utom just riden så borde det bli bättre!
  22. Jag har för mig att Drum editorn ej finns med i alla versioner så tyvärr är det nog så med LE...
  23. Ser nu att du kör C5 (använder 4an själv) men det är en liten knapp till vänster om det valda instrumentet.
×
×
  • Skapa ny...