Jump to content
Annons

jojo116

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag skickade tillbaka den till Musikbörsen och fick pengarna tillbaka! Dom reparerade den och det som byttes kostade typ en 20 kr. Men nu har jag köpt en annan. Men tackar alla för all hjälp 😄
  2. Ska jag vara ärlig har jag faktist ingen aning om hur man gör något sådant.
  3. Fast det fungerar inte att trycka in Utility knappen inga knappar svarar. Den måste vara sönder...
  4. Jo det står vilket ljud osv på displayen. Så visst får den ström. Det går även att spela ljuden via midi fast dom är lite ur pitch. Men det går inte gå in i en ända meny ingen av knapparna svarar. Jag tänkte att den kanske va låst, så man va tvungen att trycka in kanske System+Enter för att låsa upp den. Fast då borde det ha stått i manualen. (Fast en sådan funktion är bra på en mobiltelefon, vad ska man med det i ett ljudmodul)
  5. Det ordnar sig! Köpt på MusikBörsen och dom tar den säkert tillbaka...
  6. Okay! Om man ska återställa den måste man trycka in knappen "System" och den fungerar ju inte, så då är den nog trasig... Tack för hjälpen!
  7. Tackar för ditt svar 😄 Men jag kan inte hitta något i manualen. Verkar i manualen som om den inte ska vara låst... Jag hittar inget iaf.
  8. Hej! Jag har köpt ett ljudmodul Roland JV-880 begagnat och det fungerar att få ljud ur den, men jag kan inte göra något annat. Knapparna svarar inte, går inte att gå in i "System", "edit" osv. Finns det någon expert som vet om man måste trycka in en knappkombination eller något för att dom ska fungera för att den är låst? Eller har jag bara köpt ett söndrigt modul?
×
×
  • Skapa ny...