Jump to content
Annons

suedehead

Medlem
  • Antal inlägg

    191
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Västerås
  1. Skulle rekomendera att at en titt på event sp serien också, grymt bra och prisvärda 😳
  2. Hej allesammans! Kanske är det min sömnhet som spökar, men jag funderar verkligen på att bygga en rörförstäkare. Jag har redan en Orange som låter jättebra.. men det skulle vara roligt att få bygga en själv. Hur går jag tillväga ? har noll kunskap. tack på förhand !
  3. Häng här på forumet, det var här jag lärde mig mixa. Lycka till!
  4. Hej jag äger verken mbox 2 eller protools, men generellt så brukar man säga att pentium 4 och 1 gb ram så har man en pc som klarar av att skapas och mixas musik på.
  5. Jag köpte nyligen event TR-6 på musikbörsen för 4000. Jag har hunnit använda dom en del och upplever dom som otroligt ärliga men samtidigt ett behagligt och varmt ljud. För att få bättre måste man gå upp i 10000kr klassen av dom jag har hört. Jag funderar dock vilken subb som skulle passa bästa till TR-6orna, nån som vet ?
  6. Jag har införskaffat event TR-6. Tycker att dom låter väldigt bra, betyligt bättre än de övriga i 4000 - 6000 kr klassen jag har testat. TR-6 runt 70-80 hz kan dock upplevas som lite jobbig. Det som dock är bra med Tr-serisen är att dom låter enormt ärliga och klara, dom förvackrar inga register över andra register. Dom har en ganska varmt ljud som är behagligt att lyssna på. Testa gärna Event TR-6, tror inte att du kommer bli besviken
  7. Bara i Usa vilket i sin tur innebär 3 000 000 exemplar. Säg mig EN BRA Artist i din smak som sålt lika mycket på EN Singel 2006. Så frågan är om du har rätt och 3 000 000 har fel eller är det tvärtom ? Kricke ? Så? Skulle försäljningssiffror vara lika med kvalitet? Ja, varför inte? Jaha men då kan jag berätta för dig vilka som bl.a är dina favorit låtar, för dessa har ju sålt mest och därav så måste dom ju ha högst kvalitet. låtar från top 20 av att ha sålt mest ... grrr "Islands in the Stream", Kenny Rogers& Dolly Parton .. ja.. dolly är väl den vackratse du vet oxå.. ja menar alla känner ju till henne... kvaliet 😆 "Le Freak", CHIC do ya like to dance.... "Candle In The Wind 1997" Elton John snyft "I Will Always Love You", Whitney Houston Aaannd Aiiaaajj wiillll alveeeejss... Danny, dessa är dina favorit låtar... ja, dom har ju sålt mest. Det är ju precis som du sa, varför lyssna på nått annat, dessa är ju bäst. Det är ju som att äta bajs [usch] när man kan ära pizza eller hamburgare. en liten fråga till bara: Danny, du äter väl inte bajs ? .. det skulle ju bara vara vidrigt !
  8. vad sägs som att koppla gitarren genom en synth då ?
  9. haha det tänkte jag oxå på.. skrämmande 😱
  10. är det bara jag som tycker att gitarrena låter rattade av en amatör som bara vill få det att låta "fett" och inte har en aning om vad ljudbild är. Alldels för mycket low-mid, vanilgt amatör misstag !
  11. inte så illa som jag trodde det skulle vara, dock jävligt illa ^^
×
×
  • Skapa ny...