Jump to content
Annons

Ken Kängström

Medlem
 • Content Count

  3,638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ken Kängström last won the day on November 21 2013

Ken Kängström had the most liked content!

Community Reputation

57 Utmärkt

About Ken Kängström

 • Rank
  Rock Star
 • Birthday 11/21/1985

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Hultsfred

Personlig information

 • MSN
  Ken.larock@sabaton.net
 • Hemsida
  http://www.aeonic.se
 • ICQ
  0
 1. Finns det några gamla gubbar kvar man känner igen? Tjingeling!
 2. Kom på att jag kan använda min Axe FX som ljudkort och plocka en ren signal från L-out för rec, samt en kranad signal från R-out till lyssning. Right?
 3. Stort tack gott folk! Hjälper massor. Kan jag göra på detta viset? (för några år sedan hade jag löst det, men jag har ballat ur ordentligt kring tekniken) 1: Plugga guran via Hi-Z till kortet samt Reccar 2: Med direct monitoring vidare till Axe FX via en separat utgång från kortet. 3: tillbaka in i kortet, med direct monitoring ut i monitor för realtidslyssning med något trevligt guraljud. Mvh Ken
 4. Okej,. läxa gärna upp mig mer, för jag har ingen aning. Behöver jag en vanlig DI om jag vill plugga in guran till kortet, trots Hi-Z ingång? Fråga två. Stämmer det du säger, att jag kan plugga raka vägen från kortet till Axe FX 2 Mark I med balanserad kabel och inte behöva bry mig över något mer?
 5. Tjenare gott folk! Nu är jag här och snurrar efter några års inaktivitet både på forumet, och kring teknikens värld. Saken är den att jag vill plocka in en ren signal från guran via Hi-Z till burken, för att sedan kunna skicka ut ut kortet, via en Radial DI. och sedan in i min Axe FX för reamping i efterhand. Men jag vill hitta en bra Radial DI som lämpar sig för elguror. Eller finns det bättre lösningar nuförtin? All hjälp välkomnas varmt! Mvh Ken Pålägg: Jag vill gärna inte spendera en förmögenhet om det går att undvika.
 6. Prissänker till 22 000:- Måste bort.
 7. Kllicka på länken under spelaren så kan du nog tanka hem den. =)
 8. Solstrålen: Jag förstår det, och inflikade med att det vad en kul grej i inlägget efter. =) Om någon är nyfiken så landade vi med det här gitarrsolot som spelas av Joakim Leandro Johansson som är en sjukt trevlig gitarrist och som alltid spelar smakfullt. https://www.dropbox.com/s/yz111yzwltg1tto/Addic59%20-%204am.mp3 "https://www.dropbox.com/s/yz111yzwltg1tto/Addic59%20-%204am.mp3"
 9. Den som känner sig träffad. =) Menar inte att verkar bitter, Jag är glad att folk kunde ställa upp på kort varsel, och det blev som sagt riktigt snygga gitarrsolon. Nästa gång kanske jag kan hjälpa någon vid behov. Mycket tacksam! =)
 10. Fick iaf in ett gäng riktigt trevliga gitarrsolon, så jag bockar och tackar ödmjukast för hjälpen. För er råkade få en nagel i ögat för att jag bad om hjälp här, så kan jag upplysa er om att ingen har tvingat er att medverka. =)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.