Jump to content
Annons

Ken Kängström

Medlem
  • Antal inlägg

    3 616
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    4

Dagen då Ken Kängström senast vann var 21 november 2013

Ken Kängström hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

57 Utmärkt

2 följare

Om Ken Kängström

  • Födelsedag 1985-11-21

Om mig

Socialt

  • Skype
    Ken.larock@sabaton.net

Senaste profilbesökare

17 947 profilvisningar
  1. Finns det några gamla gubbar kvar man känner igen? Tjingeling!
  2. Kom på att jag kan använda min Axe FX som ljudkort och plocka en ren signal från L-out för rec, samt en kranad signal från R-out till lyssning. Right?
  3. Stort tack gott folk! Hjälper massor. Kan jag göra på detta viset? (för några år sedan hade jag löst det, men jag har ballat ur ordentligt kring tekniken) 1: Plugga guran via Hi-Z till kortet samt Reccar 2: Med direct monitoring vidare till Axe FX via en separat utgång från kortet. 3: tillbaka in i kortet, med direct monitoring ut i monitor för realtidslyssning med något trevligt guraljud. Mvh Ken
  4. Okej,. läxa gärna upp mig mer, för jag har ingen aning. Behöver jag en vanlig DI om jag vill plugga in guran till kortet, trots Hi-Z ingång? Fråga två. Stämmer det du säger, att jag kan plugga raka vägen från kortet till Axe FX 2 Mark I med balanserad kabel och inte behöva bry mig över något mer?
  5. Tjenare gott folk! Nu är jag här och snurrar efter några års inaktivitet både på forumet, och kring teknikens värld. Saken är den att jag vill plocka in en ren signal från guran via Hi-Z till burken, för att sedan kunna skicka ut ut kortet, via en Radial DI. och sedan in i min Axe FX för reamping i efterhand. Men jag vill hitta en bra Radial DI som lämpar sig för elguror. Eller finns det bättre lösningar nuförtin? All hjälp välkomnas varmt! Mvh Ken Pålägg: Jag vill gärna inte spendera en förmögenhet om det går att undvika.
  6. Kllicka på länken under spelaren så kan du nog tanka hem den. =)
  7. Solstrålen: Jag förstår det, och inflikade med att det vad en kul grej i inlägget efter. =) Om någon är nyfiken så landade vi med det här gitarrsolot som spelas av Joakim Leandro Johansson som är en sjukt trevlig gitarrist och som alltid spelar smakfullt. https://www.dropbox.com/s/yz111yzwltg1tto/Addic59%20-%204am.mp3 "https://www.dropbox.com/s/yz111yzwltg1tto/Addic59%20-%204am.mp3"
  8. Den som känner sig träffad. =) Menar inte att verkar bitter, Jag är glad att folk kunde ställa upp på kort varsel, och det blev som sagt riktigt snygga gitarrsolon. Nästa gång kanske jag kan hjälpa någon vid behov. Mycket tacksam! =)
  9. Fick iaf in ett gäng riktigt trevliga gitarrsolon, så jag bockar och tackar ödmjukast för hjälpen. För er råkade få en nagel i ögat för att jag bad om hjälp här, så kan jag upplysa er om att ingen har tvingat er att medverka. =)
  10. Absolut, och det har självklart hänt att man nappat på en gammal hook man gjort. Det är ganska drygt att jag vill ge mig på något nytt så fort jag klickat på krysset i hörnet. Något som jag behöver jobba på.
  11. Top Floor: Ledsen om jag gav sken om att det var jätteseriöst, men jag är alltid "nu nu nu" när jag jobbar med musik. Stressig som en ko. Nilssin: Japp, jag är ganska märklig på den fronten. =)
  12. Wicked: Bränn på ! =) laban1: För att blir låten inte klar samma dag som den skrivs, så kommen den att läggas i skrotlådan.
  13. Absolut, det finns inget syfte alls. Vill bara att någon kul rackare rockar loss.
  14. Hohoj, söker ett gitarrsolo innan kl 24 om möjligt. https://www.dropbox.com/s/yz111yzwltg1tto/Addic59%20-%204am.mp3 "https://www.dropbox.com/s/yz111yzwltg1tto/Addic59%20-%204am.mp3" Efter andra refrängen. Skicka gärna en mp3-export via någon fildelarsajt såsom dropbox eller sprend via meddelande här på forumet. Hoppas någon är vaken och intresserad. =) Mvh Ken
  15. " Som sagt, så är faserna ganska goa att kolla i mono, iom att de ger otrevliga utslag även i stereo..."
×
×
  • Skapa ny...