Jump to content

Urban Kindhult

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

1 Neutralt

About Urban Kindhult

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 
Mellan turnéer och inspelningar med Slash och Alter Bridge släpper nu sångaren Myles Kennedy sitt andra album The Ides of March. Studio fick en pratstund om karriärbygge, sångteknik, gitarrer och naturligtvis också den nya plattan.
 2. Det var en gång en man från Örebro och några musikaliska giganter som tänkte att, varför inte förbättra allt gällande att få rätt betalt för sin musik.
 3. Denna dynamiska duo från brittiska Brighton bildades 2011 och släppte i dagarna sitt tredje album kallat Typhoons, överlastat med hooks och ljudliga trick.
 4. Deras mål är inte bara att ta över världen och bli rika och kända. På senaste plattan engagerar de sig för ursprungs­befolk­ningar och har som mål att göra det de tycker är kul.
 5. I Svalbard har man sedan tidigare förvarat vad som kallats för världens skafferi med ett urval av fröer från vår samtid. Nu har man utökat detta skafferi till att även omfatta världens skivback med musik som kommer att kunna bevaras i 1000 år.
 6. Att vara barn till en av de verkliga ikonerna av vår samtid och vara framgångsrik inom samma typ av verksamhet kan säkert bjuda stora utmaningar. Studio fick en pratstund med Wolfgang Van Halen.
×
×
 • Create New...