Jump to content

Urban Kindhult

Medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

1 Neutralt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Björn Strid är sångare och låtskrivare i Night Flight Orchestra, detta vid sidan om tillika framgångsrika metalbandet Soilwork. Här är orkestern där man gör upp med sina lite lättare influenser från en svunnen tid och klär dem i ny musikalisk skrud.
 2. Dirty Loops är nog ett av vårt lands sämst bevarade hemligheter, med framgångar som sedan flera år också sträckt sig internationellt och idag är signade av Quincy Jones Management i USA.
 3. Bokassa är ett kul gäng från Trondheim med två album i bagaget och radioprofilen Jörn Kaarstad bakom gitarr och sång. De släpper nu tredje albumet Molotov Rocktail och man kan säga att deras resa tagit sig intressanta vägar. Jörn reder ut begreppen.
 4. 
Mellan turnéer och inspelningar med Slash och Alter Bridge släpper nu sångaren Myles Kennedy sitt andra album The Ides of March. Studio fick en pratstund om karriärbygge, sångteknik, gitarrer och naturligtvis också den nya plattan.
 5. Det var en gång en man från Örebro och några musikaliska giganter som tänkte att, varför inte förbättra allt gällande att få rätt betalt för sin musik.
 6. Denna dynamiska duo från brittiska Brighton bildades 2011 och släppte i dagarna sitt tredje album kallat Typhoons, överlastat med hooks och ljudliga trick.
 7. Deras mål är inte bara att ta över världen och bli rika och kända. På senaste plattan engagerar de sig för ursprungs­befolk­ningar och har som mål att göra det de tycker är kul.
 8. I Svalbard har man sedan tidigare förvarat vad som kallats för världens skafferi med ett urval av fröer från vår samtid. Nu har man utökat detta skafferi till att även omfatta världens skivback med musik som kommer att kunna bevaras i 1000 år.
 9. Att vara barn till en av de verkliga ikonerna av vår samtid och vara framgångsrik inom samma typ av verksamhet kan säkert bjuda stora utmaningar. Studio fick en pratstund med Wolfgang Van Halen.
×
×
 • Create New...