Jump to content

ruffy549

Medlem
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About ruffy549

 • Rank
  Med i gänget
 1. Hi! You should check out my website www.aksleobeats.com. I produce Hip-Hop, trap and RnB beats. Write me an email (aksleobeats@gmail.com) if you have any questions.
 2. Rekommenderar verkligen Focal alpha 80! Sitter själv med ett par sånna och måste säga att de låter fantastiskt och balanserat genom hela registret trots att de är 8 tummare! Lite i klass med Yamaha hs8 fast ännu bättre monitor skulle jag säga! Kolla upp dem och kolla lite videos! De finns även i 5' och i 6.5' beroende på storleken på ditt rum!
 3. Jag har en WD My Passport Ultra på 1.5TB som än så länge räcker gott och väl! Tänk på att en hårddisk har en livstid och kommer inte att snurra för alltid så om du inte hinner fylla den på typ ca 5års tid (rätta mig om jag har fel) så är det onödigt med så stor! Jag 2TB är bra men jag tror att man även skulle klara sig väldigt länge på 1TB! Har en bror som jobbar med film, han skrattar varje gång jag visar storleken på mina musikprojekt pga att de är så små. Var även han som sa att jag inte behövde mer än 1.5TB så jag körde på det! Ett tips om du ska köpa en bärbar hårddisk är att titta in ett backup program. Jag använder mig att ett program som heter "Backblaze". Det kostar ca 5dollar i månaden och då säkerhetskopieras filerna varje gång det sker en förändring. Lärde mig detta då jag tappade min gamla hårddisk i marken efter en veckas intensiv inpenning med vårt bands EP. Allting höll på att gå förlorat men det löste sig! Lycka till //Alex
 4. audio technica ath-m50x All the way!! Finns inget bättre! Producerar själv EDM och älskar verkligen dessa! Låter som ett par riktigt dyra lurar samtidigt som man får lös dem för en billig peng! Skulle väl dock kanske inte rekommendera att mixa i dem kanske sålänge man inte har lärt känna dem väl då näst intill allting låter bra i dessa!
 5. 47 downloads

  En tropical house låt som jag jobbat på den senaste veckan! Min första singel i denna genren!
 6. Finns ett program som heter 32 Lives. Det "återupplivar" dina 32-bits pluggar så de funkar i Logic pro X! Funkar klockrent för mig. Kolla in det! http://www.32lives.com
 7. Riktigt bra låt! Den låter lite som att den skulle kunna vara med i en film, alltså väldigt stämningsfull! Tänkte på att instrumenten krigar lite med sången då du tar bort high passet på sången. Kan det vara paden som ligger och härjar lite runt 2000hz området? Kanske sidechaina paden lite mot sången så att sången får den plats den är värd! Tyckte att acken lät jättebra, intim och närvarande, var inte rädd att använda flera eqs för att skära bort frekvenser som resonerar irriterande (speciellt i låga mellanregistret). Man kan städa rejält kring 200-500hz! En liten ide jag fick när jag hörde låten i början var att du skulle kunna animera ett reverb så att det blir ett maffigt reverb på sista ordet i varje fras, sedan ta bort det så att allt annat blir torrt! Skitbra låt!
 8. Kolla in min studio. Vi har många projekt pågång med bra musiker! www.margitstudios.se
 9. Ett RME Babyface Focal alpha 8 monitorer Röde NT5 Små membrans mickar Shure sm57 En fin stormembrans mick audio technica ath-m50x Ett gäng kablar Några kontors väggar Focusrite octopre Sen äre bah köra!
 10. ruffy549

  Mixologi-Visan

  Tjena! Jag är 16 år och har suttit och kämpat i en hemmastudio nu i tre år. Är helt självlärd och har inte varit inne så mycket i "Ljudnörd"s kretsarna. Så jag tänkte att detta forum är den perfekta början! Tar mer än gärna emot kritik om mixen! //Alex Visan MIX.mp3
 11. Köper du en sm57a så vet du att du har en grymt bra mick och du kan samtidigt använda den på allt! Den är också billig!
 12. Jag tycker att du ska köra! Man måste våga ta klivet ut! Det finns ju många mindre festivaler osv. där utrustning redan är på plats, då gäller det bara för dig att ha god kontakt med arrangörerna så att ingenting lämnas oklart! Sen gäller det bara att vara ärlig mot sig själv och mot andra, "Är jag redo?" "Låter det bra?" "Kan ljudteknikern det han ska?" Man måste vara hård och sträng på att få sin vilja igenom, men ändå vara ödmjuk! Var ambitiös så kommer du att lyckas!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.