Jump to content
Annons

Whosaidtrance

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Whosaidtrance

 • Rank
  Nykomling
 1. Blev ett par M50x, riktigt nöjd faktiskt! Sköna och bra ljud.
 2. Låter logiskt! Drar nog iväg till Webhallen på måndag och köper ett par ATH - M50x, tror dem kommer passa mig bra. Får köpa ett par öppna i framtiden när plånboken är lite större Tack för alla svar, hjälpte enormt mycket!
 3. Okej! Detta blir bara svårare och svårare.. Men låt säga att jag endast kommer använda dem här hemma när jag inte kan störa någon annan, är det mer värt med öppna då?
 4. Du gör det svårt för mig.... Okej dina favoriter var lite dyrare än jag tänkt mig. Beyerdynamic DT880 Pro verkade väl helt okej men vet du några lurar du kan rekommendera som inte kostar mer än 1600? Och en till sak. Blir det jätte, jättestor skillnad på slutna/öppna? Har fortfarande mina Yamaha Hs7 + en Hs8s här hemma som jag kan mixa med när jag väl är hemma.
 5. Okej! Vilka är dina favoritlurar då? Och skulle du rekommendera att jag köpte öppna istället? Nämnde nog aldrig men oftast sitter jag långa perioder när jag producerar.
 6. Ah okej jo men bas är nog det viktigaste enligt mig hah! Utan tryck blir de ju tråkigt att lyssna. Men hur är ATH-M50x i komforten? Läste på några ställen att öronen värker efter några timmar vilket Sennheiser inte gör?
 7. Tack för svaret , väldigt intressanta punkter! Haha det gör han nog med, men ser ofta på Instagram att han är i olika studior.
 8. Lite konstig fråga men undrar över en grej. Är väldigt insatt i musik men har aldrig riktigt förstått exakt varför studior är så viktiga. Om vi tar Avicii som exempel, skulle han inte kunna producera en låt lika bra hemma med studiomonitorer som i en studio? Skulle mixern inte bli densamma? Får han hjälp av dem andra i studion?
 9. Okej varför hade du valt dem framför det andra paret?
 10. Vilka hade ni valt mellan: Audio Technica ATH - M50 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=256102 Sennheiser HD598 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=720361
 11. Okej, hur vet man vad lurarna har för impedans? May be simple men är okunnig inom området.
 12. Råkade visst ta bort den delen i mitt inlägg... Men ja dem ska alltså vara till för när jag t.ex åker tåg osv. Alltså kopplas dem in direkt i laptopen vilket i mitt fall är en macbook pro retina.
 13. Tjena! Behöver ett par hörlurar då jag ofta är borta från hemmet = ingen tillgång till studiomonitorerna. Förväntar mig ett riktigt bra ljud men ändå inte med allt för fet budget, helst runt tusenlappen. Tips? Skapar House/Edm musik.
 14. Tja! Har hållt på ett bra tag med en låt nu som jag verkligen tror på och kom av "misstag" fram till att vocalsen i Avicii's kommande låt "City lights" passar så bra till att jag inte kan tänka mig använda något annat. Det jag undrar över är dels: 1. Hur kontaktar jag skivbolaget för att möjligtvis få rätt till att använda vocalsen? (Tror det heter PRMD Music) 2. Om jag använder vocalsen utan att ha rätt till det, kommer min remix då att tas bort så fort dem upptäcker den?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.