Jump to content

leopard

Medlem
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About leopard

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

3,215 profile views
 1. nu löste det sig. jag tryckte på plus och minus samtidigt på keyboarden. Jag tror att det resetade midikanalen. tack för hjälpen!
 2. vart ser man det? logic registrerar i alla fall att det kommer midisignaler när man spelar
 3. hej! mina kontakt spår i logic låter inget när jag spelar. i piano roll kommer det dock ljud när jag trycker på ett midi event. logic instrumenten låter som vanligt när man spelar. har ni nån ide vad det kan bero på? mvh
 4. hej jag laddade ner en installer för t racks 5 . är det den som installerar custom shop? mvh
 5. låter proffsigt! vad använder du för utrustning? tex för trummorna?
 6. det verkar funka nu när tracksknappen i mixern är på! tack för hjälpen!
 7. uppladdning av skärmdump funkar inte?
 8. det som är tvärtom att markera ett spår i arrange går bra , då lyser det upp i mixern alltså är inget gömt på nåt sätt.
 9. hej! när jag markerar ett spår i mixern i logic lyser samma spår inte upp bland de vågräta spåren bredvid arrangeringsfönstret. dock gör den det om jag byter projekt. vad kan det vara för inställning jag har gjort som orsakar detta?
 10. orkar nån veteran ladda upp en låt mixad bara med logic effekter och en med sina favoriteffekter? för att se vad vi nybörjare skulle vinna på att uppgradera till tex slate eller waves. eller om det bara ligger i fingrarna som vissa säger. själv gillar jag inte vissa logic effekter som excitern och deessern men har svårt att utvärdera kompressorerna och eq. mvh
×
×
 • Create New...