Jump to content

jeffi58

Medlem
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Jon! du kan gå in på Youtube och sök på Facebook Igen: Benny Nyström.
 2. Hej! Det. Har just en en poplåt som är färdiginspelad men vill ha ännubättre kvalitet, vad gäller musik och sång. Det jag tänkt mig i instrumentväg för denna låt är bl,a: gitarrer, bas, trummor och tänkte om jag själv sjunger in den!
 3. Hej! Jag behöver lyrics till mina låtar. Söker en kunnig inom det området.
 4. Hej! Har en hel del låtar i genrer som pop, ballader. Bra och personliga låtar i amerikansk stil.
 5. Hej! Låtskrivare finns här, söker någon som är bra på lyrics, engelska och svenska. Ett stort plus om du kan lira gitarr/bas och har en bra sångröst! Benny
 6. Hej! Benny heter jag, söker duktig producent, med musiker, sångare, till en bra poplåt I amerikansk stil och till ett bra pris! 😊
 7. jeffi58

  Inspelning

  Har du något låtmaterial som man kan lyssna på? ☺️
 8. Hej! Har länge gått i tankarna att skapa en liten studio i hyreslägenhet. Vill veta vilka komponenter jag bör införskaffa. Mac eller pc och hur kraftfull, musikprogram med kvalitet, ljudkort, sångmick, mick för akustisk gitarr, högtalare. Kanske det är mer utrustning som behövs och utformningen av studion. Tacksam för svar! ☺
 9. jeffi58

  Inspelning

  Hej! Jag bor i hallstahammar sen 2001, men är egentligen uppsalabo från scratch. När det gäller låtarna, så vill jag ha hjälp med allt från inspelning mef musiker, gärna sångare till utgivning på musiktjänster.
 10. jeffi58

  Inspelning

  Hej! Söker seriös producent & musiker för inspelning av 5 låtar i genren pop, country, ballader. Gärna i mälardalen.
 11. Hej igen! Här lite låtar som du kan lyssna på!
 12. Hej! Här finns ett låtskrivarpar som brinner för musik, har flera låtar som bara väntar på att få komma ut på marknaden med bra produktion, duktiga musiker och sångare. Inspelningsutrustningen är inte den bästa här. Våra genrer är bl,a country, ballader, pop, rock, latin Har lagt ut låtar på soundcloud men vet ej, hur man länkar till dem.
 13. Hej! Vi är ett par som skriver musik, jag låtar och hon text. Har flera låtar som går i country, pop, ballad stil men allätare som man är tycker jag om andra genrer också. Jag spelar gitarr och keyboard på hobbynivå. Vi har gjort musik som har känsla, personlig stil och bra text. Mvh Benny!
 14. Hej! Vi vill ha dem inspelade med bra kvalitet och bra musiker. När det gäller våra låtar så har de känsla, är personliga och kvalitet i både musik och text.
×
×
 • Create New...