Jump to content

jeffi58

Medlem
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About jeffi58

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jeffi58

  Inspelning

  Hej! Söker seriös producent & musiker för inspelning av 5 låtar i genren pop, country, ballader. Gärna i mälardalen.
 2. Hej på er! Låtskrivare från Västmanland söker producent, musiker, sångare för inspelning. Vi komponerar bl,a pop, rock, ballader, latin, mm!
 3. Hej! Låtskrivare finns här i hallstahammar, söker producent, musiker, sångare. Vi komponerar i genren pop, country, latin, ballader, mm!
 4. Hej! Vi är två låtskrivare från hallstahammar, som gärna vill ha hjälp med bra och personliga låtar inom genren country, pop, ballader. Det vi söker är musiker, sångare & inspelning. Mvh Benny Nyström
 5. jeffi58

  Låtskrivare

  Hej! Här finns 2 låtskrivare som gör låtar inom genren country, pop, ballader och allt annat som låter bra. Söker samarbet med duktig musikproducent, musiker, sångare i västmanland.
 6. Hej igen! Här lite låtar som du kan lyssna på!
 7. Hej! Här finns ett låtskrivarpar som brinner för musik, har flera låtar som bara väntar på att få komma ut på marknaden med bra produktion, duktiga musiker och sångare. Inspelningsutrustningen är inte den bästa här. Våra genrer är bl,a country, ballader, pop, rock, latin Har lagt ut låtar på soundcloud men vet ej, hur man länkar till dem.
 8. Hej! Vi är ett par som skriver musik, jag låtar och hon text. Har flera låtar som går i country, pop, ballad stil men allätare som man är tycker jag om andra genrer också. Jag spelar gitarr och keyboard på hobbynivå. Vi har gjort musik som har känsla, personlig stil och bra text. Mvh Benny!
 9. Hej! Vi vill ha dem inspelade med bra kvalitet och bra musiker. När det gäller våra låtar så har de känsla, är personliga och kvalitet i både musik och text.
 10. Hej! Vi är ett duktigt låtskrivarpar, jag musik och hon text. Har gjort en handfull låtar som är klara att spela in inom genren pop/ballader/country och även andra inte helt klara som det behövs text eller musik till. Mvh Benny
 11. Hej! Benny heter jag och är bra på att skriva musik, har gjort en del låtar och fått hjälp med text. Den genren som jag spelar är just country och en av låtarna heter Rhode Island som vi gjort. Jag gillar också dansband, pop mm. Hör gärna av dig. Mvh Benny Nyström! Glömde också säga att vi stimmat våra låtar!
 12. Här finns 1 låtskrivare och 1 textförfattare. Spelar gitarr och keyboard på hobby nivå inom genren country, pop, latin, ballader. Letar efter producent och musiker för inspelning av våra låtar. Samarbetar gärna med andra låt och textförfattare.
 13. Hej! Vi är ett par duktiga låtskrivare med riktigt bra låtar med känsla och bra innehåll i texterna. Dem är gjorda på akustisk gitarr och inspelade på ipad, inte det bästa kanske men lite låter det väl. Vi vill gärna fylla på med bas, gitarr, trummor och keyboard och någon inspelningskunnig. De är i genren pop, country, ballad. Jag bor i Hallstahammar i Västmanland.
 14. Hej! Vi är ett par låtskrivare som har färdiga låtar men även andra inte fullt klara låtar. Jag gillar musik inom genren pop, rock, ballader, latin, country. Jag spelar lite gitarr och keyboard. Mvh Benny
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.