Jump to content

sunderling

Medlem
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sunderling

 1. Jag älskar era idéer och jag förstår vad ni menar. Brukar sitta och ordbajsa på mitt block.
 2. Tjena! Saken är den att jag ofta sitter och försöker skriva låtar, jag och min kära gurka men jag fastnar ofta i gamla tråkiga mönster. Jag har väldigt svårt att komma på en snygg melodi till sången. Sitter och spelar runt på olika ackord på gitarren som passar bra ihop men så fort jag ska komma på melodin till sången så blir den bara monoton och tråkig. Vad har ni för tips så att jag kan tänka i nya banor och börja skriva något. Tröttnar jämt för att det inte låter så kul och så blir aldrig någon låt skriven. Hjälp uppskattas!
 3. Ville inte gå ifrån cubase från logic då jag gillade det så mycket, men nu har jag fått tag i cubase 7 till Mac och jag älskar hur det ser ut! Vad tycker ni?
 4. Jag tänkte mer att dom KOMMER BLI som dom. Inte att de är det nu.
 5. Vad tror ni om den teorin? Sitter och tittar på avsnittet med Dom kallar oss artister på svt där dom är med.
 6. Mina som finns under säljes här på forumet. Köpte de nya för 3000kr paret. Yamaha. Helt kanon
 7. Kör på en Macbook air! Jag bytte från 10 000kr-macbook pro till Macbook Air för samma pris. Har aldrig varit så nöjd över denna dator!
 8. Allt beror på hur du vill ha det. Kompressorer har en förmåga att lägga till basfrekvenser och dom kanske bli oönskade ifall man har lagt en eq innan som man är nöjd med. Därför kanske man vill lägga kompressor först och sen eqa efter den.
 9. Denna låt och denna spelning är något magiskt alltså. Thåström är sveriges stjärna!
 10. Ja men det är den där vågformen du pratar om! Aldrig hört förut
 11. Lyssna på denna låten och säg vad det är för konstigt vibrato jag hör på baskagge. Är detta något nytt fenomen? En trend? Jason Derulo – Talk Dirty - feat. 2 Chainz
 12. Varför låter alltid mina trummor så torra och tråkiga? Har ioförsig bara kört med torra addictivetrummor och sen mixat dem utifrån det, men får aldrig något sound jag är nöjd över. Reverb hjälper inte heller.
 13. vad är det för musikstil du spelar? Jag kan tänka mig att mixa
 14. Tycker det är löjligt hur många gånger han ska sjunga "nigger" Fan sätt dig ner och skriv lite riktig lyrik istället för att sjunga nigger hela tiden..
 15. Skicka gärna smakprovet till mig så får jag lyssna på vad ni har. Sunderling
 16. Ja gärna. Är det ordentligt uppmickat och bra gjort så det är lättare att mixa?
 17. Det var dock min sånginsats på streets också, bara att vi spelade in den och mixade den i hans studio med honom bakom mixerbordet
 18. Kolla på valfri Fleet foxes-livespelning på tuben så ser ni att självaste Pecknold kör med sm7B som livemick och det funkar kanon. Grymt ljud
 19. Har aldrig spelat trummor, men det är ju punk va fan? jag är på
 20. Nu är det inte riktigt till ämnet, men titta på denna video. Den är nyttig när det gäller information om uppmickning av acke.
 21. Vore kanon! Som sagt, det är bara i syfte att jag ska bli bättre. Ska aldrig publicera eller använda i något.
 22. Jag vill öva på att mixa trummor och få dem att låta perfekt. Är det någon som har råa inspelningar av trummor som jag kan få mixa och leka med? Ska ej publicera dem eller något. Tänkte bara sitta och mixa för att lära mig!
 23. Hej på er alla! Nu har jag hängt här ett tag, men kom på att jag aldrig har presenterat mig. Jag är en man med vilja och vision som just nu är i upplärningsstadiet och har varit i 5 år snart. Jag började i min lilla lägenhet med ett M-audio fast track pro-ljudkort och en skitmick för 800kr. Det var närmare 5 år sen nu och jag har sysslat med inspelning i stort sett varenda dag sen dess. Jag har läst, provat mig fram och utforskat för att hela tiden utvecklas och utveckling har det också blivit. Jag sjunger och spelar gitarr men väljer nu att fokusera det mesta på inspe
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.