Jump to content

sunderling

Medlem
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

Reputation

6 Neutralt

2 Followers

About sunderling

 • Birthday 04/30/1992

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Sweden, Linköping
 • Intressen
  Allt som har med musik att göra!
 1. Jag älskar era idéer och jag förstår vad ni menar. Brukar sitta och ordbajsa på mitt block.
 2. Tjena! Saken är den att jag ofta sitter och försöker skriva låtar, jag och min kära gurka men jag fastnar ofta i gamla tråkiga mönster. Jag har väldigt svårt att komma på en snygg melodi till sången. Sitter och spelar runt på olika ackord på gitarren som passar bra ihop men så fort jag ska komma på melodin till sången så blir den bara monoton och tråkig. Vad har ni för tips så att jag kan tänka i nya banor och börja skriva något. Tröttnar jämt för att det inte låter så kul och så blir aldrig någon låt skriven. Hjälp uppskattas!
 3. Ville inte gå ifrån cubase från logic då jag gillade det så mycket, men nu har jag fått tag i cubase 7 till Mac och jag älskar hur det ser ut! Vad tycker ni?
 4. Jag tänkte mer att dom KOMMER BLI som dom. Inte att de är det nu.
 5. Vad tror ni om den teorin? Sitter och tittar på avsnittet med Dom kallar oss artister på svt där dom är med.
 6. Mina som finns under säljes här på forumet. Köpte de nya för 3000kr paret. Yamaha. Helt kanon
 7. Kör på en Macbook air! Jag bytte från 10 000kr-macbook pro till Macbook Air för samma pris. Har aldrig varit så nöjd över denna dator!
 8. Allt beror på hur du vill ha det. Kompressorer har en förmåga att lägga till basfrekvenser och dom kanske bli oönskade ifall man har lagt en eq innan som man är nöjd med. Därför kanske man vill lägga kompressor först och sen eqa efter den.
 9. Denna låt och denna spelning är något magiskt alltså. Thåström är sveriges stjärna!
 10. Ja men det är den där vågformen du pratar om! Aldrig hört förut
 11. Lyssna på denna låten och säg vad det är för konstigt vibrato jag hör på baskagge. Är detta något nytt fenomen? En trend? Jason Derulo – Talk Dirty - feat. 2 Chainz
 12. Varför låter alltid mina trummor så torra och tråkiga? Har ioförsig bara kört med torra addictivetrummor och sen mixat dem utifrån det, men får aldrig något sound jag är nöjd över. Reverb hjälper inte heller.
 13. vad är det för musikstil du spelar? Jag kan tänka mig att mixa
 14. Tycker det är löjligt hur många gånger han ska sjunga "nigger" Fan sätt dig ner och skriv lite riktig lyrik istället för att sjunga nigger hela tiden..
×
×
 • Create New...