Jump to content

mikeni

Medlem
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About mikeni

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/10/1993

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Arvidsjaur
 1. Nej tyckte jag var tydlig med att det inte skulle vara ett sådant. Det ska alltså även gå att spela utan att koppla in datorn som jag skrev. Problemet är ju att jag bara hittat de för +5000 kr typ som har midi-funktion och vanlig keyboard funktion. Då har de ju också sjuhelsikes massa andra funktioner som jag inte behöver. Vill bara kunna plinka piano både med och utan att koppla in i datorn det är allt.
 2. Hej, Blev less att sitta och läsa om alla olika keyboards då jag inte hittade det jag ville riktigt. Skulle vilja ha ett keyboard som har ett MIDI-out och eventuellt midi-USB OCKSÅ om det är möjligt så att jag ändå kan spela både med och utan dator på olika sätt. Men det verkar ju som att man måste köpa det allra värsta för flera tusen... Skulle bara vilja ha ett enkelt utan tusentals ljud och effekter men ändå så att jag kan koppla ihop det med datorn i första hand via vanlig MIDI-utgång och om det är möjligt också genom usb. Har ni några förslag så skriv gärna
 3. Hej, Har köpt mixologi-numret men lyckas inte få ner låtarna man använder. Jag gör som det står och högerklickar och försöker ladda ner men det vill sig inte oavsett webläsare. Är det någon som sitter på någon annan hemsida där man kan få ner dem eller vill skicka dem?
 4. Asså den va ju så sjukt bra så remixen kommer ju bara vara sämre. Sjukt bra jobb, längtar till den kommer ut! Blir absolut på mina favoritlistor
 5. mikeni

  Midi-keyboard

  Sorry för att jag är helt okunnig då jag knappt plinkat ens på ett piano så ni får ta det och strunta i att svara om ni inte vill hjälpa mig. Pajade nyss mitt USB-keyboard som ändå inte fungerade något vidare då det var sjukt lång fördröjning. Så jag tänkte istället om man skulle köra på ett ordentligt MIDI-keyboard istället. 1. Har ett externt ljudkort med MIDI-in- och utgångar som väl borde vara behövligt till mitt ändamål? 2. Något slags förslag på prisklass? Behöver inga funktioner tror jag förutom att det ska gå bra att köra MIDI till ett musikprogram. Men är det någon skillnad annars i fördröjning o dyl?
 6. Hur kan man göra så att man kan korta av det snittet av en vocal bara genom att dra med pilen längst till vänster eller höger på hela stycket? Måste ha tryckt i någon inställning som stoppat den möjligheten för mig för nu vill den bara stretchas när jag försöker det..
 7. Jag har: Ett mixerbord med en 6.3mm ingång och två par rca-ingångar. Bild: http://www.digitaldj...er_Backview.png Externt ljudkort (Nu blev det tydligen oväsentligt); http://www.thomann.d...dio_m_track.htm Också två st micar med xlr och 6.3mm hanar (4 kablar totalt alltså) Det jag vill göra: Ansluta båda mickarna till mixerbordet så att de kan användas samtidigt.
 8. OK, var bara osäker ifall ett externt ljudkort var kapabelt till att överföra ljudet från en mikrofon till mixerbordet. För att för mig blir det nog mest praktiskt och billigast då det är något jag redan har men ännu inte kablar med 6.3mm ändar så att de går att koppla ihop.
 9. Ja fast mixern behöver jag när jag framför allt annat så det blir ju absolut smidigast om det går att koppla in två mickar i den på något sätt.
 10. Hej! Har tänkt sjunga under nästa dj-spelning tillsammans med en annan kille. Har därför planerat att skaffa hem två dynamiska mikrofoner. Problemet är att jag bara har 1 input på mitt mixerbord för mickar. Men går det att t ex. koppla in två mickar i ett externt ljudkort och sedan ansluta det till mixerbordet, eller ska jag göra på något annat sätt?
 11. mikeni

  Struck

  Titel: Struck Av: mikeni Uppladdad: 04 aug 2013 Kategori: Elektroniskt/dans Riktigt nöjd med denna Tror jag hittat min stil. Klicka här för att ladda ner filen
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.