Jump to content
Annons

Varför finns inte Toontrack EZ Keys Grand på deras hemsida?


remote

Recommended Posts

Annons

Toontrack är tillverkaren JA! Toontrack har och andra sidan har avtal med underleverantörer som har "tjing" best bidder first!. Du tror väl inte att du kan gå till Volvofabriken för att köpa en Volvo? 🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

pme (oregistrerad)

Ursäktar en kanske dum fråga, men..vad är chord-track? 🙂

Det VAR ett spår i cubase där man beskrev ackordsbyten. På den tiden fanns det inte mycket plugins som skulle kunna göra något vettigt med informatioen. Men när det sedan började dyka upp plugins som skulle kunna göra något vettigt med det. Som tex http://www.kvraudio.com/product/virtual_guitarist_electric_edition_by_steinberg eller andra komp moduler för tex bas eller autotune/celemony ja då tog de bort det hela. Finns likande hårdvaru seqencers som tex yamaha qy70. Användningsområdet borde kunna vara hur stort som helst. chord-snap skulle vara ganska praktiskt.
Link to comment
Dela på andra sajter

Det VAR ett spår i cubase där man beskrev ackordsbyten. På den tiden fanns det inte mycket plugins som skulle kunna göra något vettigt med informatioen. Men när det sedan började dyka upp plugins som skulle kunna göra något vettigt med det. Som tex http://www.kvraudio....on_by_steinberg eller andra komp moduler för tex bas eller autotune/celemony ja då tog de bort det hela. Finns likande hårdvaru seqencers som tex yamaha qy70. Användningsområdet borde kunna vara hur stort som helst. chord-snap skulle vara ganska praktiskt.

Aha..på så sätt!

Tack för en god beskrivning 🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...