Jump to content
Annons

Stoner/Fuzz Rock Band Söker Seriös Gitarrist.


Stonerbox

Recommended Posts

Ett tre manna band i Småland, Nässjö söker nu en seriös och duktigt gitarrist som kan hänga på i den kommande sommaren. Känner att det skulle göra bra med den extra tyngden av en fjärde medlem i bandet.

Bandet spelar fuzzrock/stonerrock med inspiration från både sjuttiotalet och nutid, vi spelar långsamma och tunga låtar men även "snabbare" grejer med psykedeliska inslag. Vi har lirat ihop sedan sent 2008, har gjort en EP och ska nu släppa det första fullängdsalbumet på ett skivbolag i Australien. Just nu håller vi på att planera upp sommarens gig och vi vill ha någon som hoppar in så snart som möjligt. Skicka ett mail till propanepropane(at)gmail.com för mera info om oss och berätta gärna lite om dig själv.

Vi i bandet har hög fokus på gunget och tyngden i musiken, låtar ska få ta sin tid och ska inte stressas igenom. Det är viktigt att du kan ta dig tid och vara villig att prioritera bandet, vara seriös i sitt repandet och inte stå och spela när vi har paus för att prata med varandra, kunna improvisera/jamma och ha lätt för att lära sig. Sen är det ju självklart att man ska ha roligt ihop också, inte bara arbeta.

Vi stämmer ned gitarr och bas i C standard, så tänk på att du måste köpa tjockare strängar och kolla intonering om du lirar på standard stämning.

Må väl!

Facebook

Reverbnation

Redigerat av Stonerbox
Link to comment
Dela på andra sajter

  • 4 veckor senare...
Annons

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...