Jump to content
Annons
  • 0

Köpa ny elgitarr.


91:an

Question

Länge sen jag köpte elgitarr nu. Min japanska Fender strata behöver bytas. Verkar inte gå att känna och prova i butik längre, dom jag har varit i förr i Stockholmstrakten tycks inte finnas kvar. Är det bara på nätet det går att handla? Att läsa sig till vad som passar en är inte lätt, vill ju höra hur dom låter också. 

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

Annons
  • 0

Det är sladden som går från teljacket in till mikarna som lossnat igen. Har lött förut men den är så kort att det är svårt. Annars är det vippkontakten för mikväljaren som det återkommande sprakar i. Jag har haft gitarren länge nu och kände att det kanske kunde vara kul att prova nån ny, även om den här kan fixas så den funkar.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Reservdelar är ganska lätt att hitta så det ska inte vara något problem att fixa den.  Om du inte vet vad du vill ha så är det väl bara åka in till stan och kolla. Jam och deluxe brukar ha en hel del och det finns (fans?) flera butiker i stockholm som har begagnat. Vad som passar dig kan ingen annan än du svara på.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Köpa nytt ?!! - Nä. Reparera, renovera, snygga upp. Bättre än nytt !

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Ja, det blir nog både att jag lagar den jag har och tar och kollar ny. Såg att det fanns några ställen i stan, Deluxe music bland annat.

  • Gilla 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...