Jump to content
Annons

HomerJSimpsson

Medlem
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

HomerJSimpsson last won the day on September 9 2019

HomerJSimpsson had the most liked content!

Community Reputation

32 Utmärkt

About HomerJSimpsson

 • Rank
  Medlem

Personlig information

 • Om mig
  SMJERK
 • Yahoo
  ja, folk kallar mig det
 • Jabber
  bara när jag äter

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Östergötland / Motala
 • Min utrustning
  andrahands instrument och gratis downloads -> About me
 • Intressen
  jag är typ allätare, musik och göra musik så klart, LEGO, teknik och konstruktion, uppfinningar (eller mer nerfinningar i mitt fall), serietidningar, filmer, såklart ska det finnas ett musikvidio till mina låter (hur nu det ska gå till) mat, måste dra nu jag är hungrig ...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Javisst det fungerar ungefär som en vattenstämpel på papper. Ägaren sjunger sitt namn och mobilnummer, sen transponeras det och läggs på soundet som högfrekvent. Tidigare försökte man att smyga in det som lågfrekvent, men det fungerade inte och effekten är numera känt som 'BassDropp' inom EDM. Mina låtar innehåller "This is my, touch and die !" som SM (SoundMark) inte förväxla med TM (TradeMark).
 2. En anledning till alla förkortningar är att folk inte orkar anstränga sig med skriva ut längre. Ja ä 1 a d. Bara hoppas att de lägger sin >insparade< tid till n8 vettigt.
 3. Båda. Med en liten omväxling kan låten lätt vara över 3min lång. (inte att det är nått fel med korta låtar). Ett plötsligt, litet osynkat Blockflöjt-Trio skulle nog väcka upp lyssnaren 😉
 4. Riktig bra låt, lite enformigt, saknar fler instrument,. Saxophon solo kanske ?
 5. Produktion är ett begrepp från industrialismens tid och syftar egentligen åt tillverkning i större serier. Med tanke på hur mycket EDM det finns nu kan man nog prata om produktion 😉 Mycket av musiken har blivit industri, i underhållnings syfte,men med pengar som styr. Det verkar som om vissa 'musiker' har mer 'att göra sig ett namn och tjäna grova pengar' i sinnet, dvs. Kvantitet istället för kvalitet. De där nya Avicciserna ni vet 😉 Jag märker ett tydligt skifte mot dans och effekter än mot innehåll.
 6. Osannolik men inte omöjligt pga konstruktion. Den är ju (ska vara) byggd för att klara transport med Postnord 😉 Då kan den ju hamnar på alla kanter och håll ... och fungera när den kommer fram. Mekanik/material är känslig för impulser (snabba kraftstötar) typ du tappar den ner för trappan. Då uppstår sprickor och microsprickor. Långsama kraftstötar, typ du ställer den försiktig på högkant, borde inte vara ett problem. Tycker du att långtidspåverkan av tyngdkraften är ett problem så bytt håll på den då och då.
 7. Knepet trollkarlen Steve Jobbig använde sig av är illusionen av lätt-användlighet. Motivet är inte att göra människor väl, som man kanske tror. Det vänder sig till massan av folk som tror att man inte behöver anstränga sig för att skapa nått bra ... å andra sidan har de Windows versioner genom åren visat att deras användare är mycket ansträngda. 😉
 8. Tack för Julklappen. Den har en fin inledning och en spännande "rese-stämning" plus en oväntat "störning" som bidrag till "berättarbågen". Fantiserar man den som tågresa med passande video så skulle det nog bli en bra reklamfilm till SJ. Med "Störningen" som strul med biljetautomaten. 😉
 9. ÄNTLIGEN ! Nån mer har upptäckt det !
 10. Hadde problem med W10 då den inte stödde Grafik och nätverkskortet (Microsoft tyckte väl att de var för gamla) så jag kör W8.1 utan problem. Har dock ett gammalt USB Microskop och en USB webcamera som det inte finns drivers längre)
 11. Bästa jag hört på ett tag. Gillar dock inte den där musikfestival/edm beaten, den borde vara mer åt fyrverkerishållet, skulle göra låten mer levande.
 12. Den andre känner jag igen, det är Busdriver OTTO från Simpsons ! vid 2:10 :
 13. Det tråkiga med Motala är att man alltid få veta i efterhand vad som fanns tillgänglig.
 14. Mycket intressant, känner nästan ingen av dem ... kanske framtida goodingar !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.