Jump to content

HomerJSimpsson

Medlem
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

HomerJSimpsson last won the day on September 9 2019

HomerJSimpsson had the most liked content!

Community Reputation

48 Utmärkt

About HomerJSimpsson

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Östergötland / Motala
 • Min utrustning
  andrahands instrument och gratis downloads -> About me
 • Intressen
  jag är typ allätare, musik och göra musik så klart, LEGO, teknik och konstruktion, uppfinningar (eller mer nerfinningar i mitt fall), serietidningar, filmer, såklart ska det finnas ett musikvideo till mina låter (hur nu det ska gå till) goo mat, måste dra nu jag är hungrig ...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vad är det hartset egentligen gör med håren på bågen ? Inget som kletar av sig ? Ruggar den upp hårets yta ? Skapa den elektricitet mellan hår och strängar ? Är det därför det kallas E-fiol ? 😉
 2. Jag kanske inte förstå frågan rätt, men generellt sätt, låter det konstigt om inga djupa toner är med. Basen finns nog oftast i bakgrunden men kan absolut spela melodi i förgrunden. ( 2:10 ->) Jag gillar när det är en dialog mellan bas och annat instrument Tex : Basen kan vara allt från en upprepad ton över akkord till högmelodiskt. En basslinga, för mig, är an snutt bas( tex 8 toner) jag lägger i loopern då den bara ska upprepa sig genom låten. En basslinga är en (kort) basline. En basline är bas, tex melodie som förekommer i låten. En låt kan ha flera olika baslines. Ibland är det basline'en (upprepande) som ger takten i låten istället för tex trummor.
 3. Det här börjar balla ur ... Den underliggande motiveringen att jag skulle vara irriterad på nått är ditt påhitt och stämmer inte överens med verkligheten. Att jag ska ha ett ouppfyllt ändamål inom ändring av historian genom tidsresa är också ditt påhitt. Den sammanlagda informationen du fått uppe i tråden är alldeles för lite för att avgöra bakgrund och motivering i uttalanden.
 4. Jag är verkligen ledsen, jag hade inte de minsta diskriminering i tanke. Kändes lite dåtid, lite klische, att ett rockband 'alltid' ska vara fyra killar ... blir ju inte mindre rockigt om en tjej tex sjunger ...
 5. WooHoo ! Rock On Boys, Rock On ! Work the camera boy's, it's Rock, you wanna give it to us, let us have it ! Drummer is great, but please the set looks like a toy. It's Rock, give him reel set, please ! Why are there no girls in the band ?
 6. Mycket fint arbete. - När det sjungs engelska så låter det, för mig, som om en egentligen icke engelsktalande sjunger. Det låter stelt, lite shoolenglish from the textbook. Jag vill med flit rekommendera Bad-English, för att det känns mycket mera levande, lite mer på riktig. Mer Big Lebovsky än M in James Bond. Med ett mer 'vardagligt' uttal. Man, I got a rash on my ass ... känns mer sympatisk, mer man on the street än Der Sir, it seems to me, my bottom has become slightly unconfortable.
 7. Ska det vara på engelska ? The H Snok eller Snooky Boy ... annars är det absolut inget fel med ' Hasselsnoken '.
 8. Skulle inte ha skrivit att det tog en timme, det är ju inte menat som tävling. Det va nån i en annan tråd om samarbeten som utlyste Hiphop texter på svenska och jag tänkte få se va jag kan få ihop ... annars skriver jag enbart på engelska och inte hiphop ... jag har lyssnat på Fugees och Eminem, men det är kanske mer rap än hiphop. Om jag tänker efter så vet jag faktist inte riktig vad hiphop är ... nu vart det plötsligt pinsamt, det räcker inte att det rimmar eller ? 😉
 9. Det är en klische att gangsta alltid beter sig som gangsta's bör. 😉
 10. Råttor [ tänkt för två rappare (kvinnor?) ] 2020-09-12 10:45 Ett, två, tre, fyr, [4 skott] du tror du är dyr. Fem, sex, sju, åtta, [4 skott till] du bara'n jävla råtta. Jag kör mot rött, [A]('tänker') han är jävla dött. De va ingen som såg ! (B) Vi måste ligga låg. [A] De ser ikväll på Rapport. [A] En till skjuten på förort. ”Langare avrättad i gängkrig.” De vet inte ett skit. Vi gör det snyggt, [A] sen är det flykt, bilen brinner, de är ingen som hinner. Det gick bra. (B) Va va'de han sa ? ”Nej, snälla !” Glöm de', vi fått penga ! [A] Ett, två, tre, fyr, du tror du är dyr. Fem, sex, sju, åtta, du bara'n jävla råtta. Vi åker till dig [A] din syrra gillar mig. Hon ska få fin present. Äta, dansa, det blir sent. Han ringer igen om det va bra, [A] det var så han sa. Snabb jobb, mycket peng. Du kan köpa Hästen säng. Lexus, ja' ska köra bil. (B) Vi ska åka bort, riva mil. Du ska jämt bort, kompis. [A] Skaffa familj, gå på loppis. Jag ska ha båt, fiska på sjön. [A] Det ska va riktig träbåt i lönn. Vi ska inte bo i stan, landet är fin. Ser du husbil där, ska bli min. Ett, två, tre, fyr, du tror du är dyr. Fem, sex, sju, åtta, du bara'n jävla råtta. Du är inte rädd dom hittar dig ? (B) Varför ? Ingen bryr sig om mig. [A] Jag säljer inte deras skit. De är dom som ska åka dit. Men han vet vem vi är. (B) Han vet vad vi ska, han kan vänta där. Varför är du rädd för han ? [A] Vi visar honom va vi kan. Va' är det som händer ? (B)('tänker') Vad gör mina händer ? Allt går så snabb' jag hinner inte ikapp. Vi ska till Malmö (B) där är nästa som ska dö. Slappna av, det blir bra, [A] råtta säljer på skola. Ett, två, tre, fyr, du tror du är dyr. Fem, sex, sju, åtta, du bara'n jävla råtta. Tog strax över en timma att pussla ihop, så förvänta er ingen kvalitet. Det skulle bli nåt med aktuellt ämne ... och så på svenska... typ enkel svenska ... Försökte få till en dialog, det skulle iallafall inte bli en predikan. De två har alltså skutit nån på beställning och är på flykt. Under tiden reflektera de lite om det som hänt, demsjälva och lite framtid. Det ska inte framgå om deras uppdragsgivare har god eller ond uppsåt. Ledtråden är ”Langare avrättad i gängkrig.” De vet inte ett skit. Att de är medveten att de inte är del av ett gängkrig. Kanske, och det är här fantasin få ta över, jobbar de på en 'privats' beställning, någon som vill rensa upp, fånga råttorna. Vara råtta själva, är deras rädsla befogat, kommer de stå på tur ? ... Tänkte tonsätta själv, men jag kommer inte ha tid ... skulle kanske göra sig bra som liten roadmovie ?
 11. Har hört den förut. Den kör de genom högtalarna när man handlar på Willys. I framtiden altså ...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.