Jump to content

HomerJSimpsson

Medlem
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

HomerJSimpsson last won the day on September 9

HomerJSimpsson had the most liked content!

Community Reputation

24 Utmärkt

About HomerJSimpsson

 • Rank
  Medlem

Personlig information

 • Om mig
  SMJERK
 • Yahoo
  ja, folk kallar mig det
 • Jabber
  bara när jag äter

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Östergötland / Motala
 • Min utrustning
  andrahands instrument och gratis downloads -> About me
 • Intressen
  jag är typ allätare, musik och göra musik så klart, LEGO, teknik och konstruktion, uppfinningar (eller mer nerfinningar i mitt fall), serietidningar, filmer, såklart ska det finnas ett musikvidio till mina låter (hur nu det ska gå till) mat, måste dra nu jag är hungrig ...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nice variant, borde de spela på Konsum när man handlar ...
 2. Det förvånar mig är att de zittern i handeln har en rätt fyrkantigt resonanslåda. Med tanke på hur gammal zit'strumentarna är borde inte resonanskroppen vara mer utformad, mer kurvigt och mycket djupare ? Själv har jag aldrig spelat, men så fort jag hittar en intressant modell (och har antagligen flera tusenlappar över) ska jag skaffa mig en. Förresten finns det manualer hur man bygger en själv ?
 3. Går att dansa till ... känns rätt basic men det är ingen nackdel då sångrösten gör sig mycket bra och jag gillar slutet.
 4. HomerJSimpsson

  Rusconcert

  Rus koncert, jag fattar, de är fulla !
 5. Sorry, jag hör ingen skillnad mellan mickarna. Vad är det jag borde höra ? ... Annars superfint gitarrspel och sjunga kan du också !
 6. Och så var det ju äggkartongerna som man ju hört talas om ... det senaste är att man ska dränka dem i lack så att de blir massiva ... ja då funkar de även på bas ... men det sägs inte vems bas 😉
 7. intressant fram till 0:06 sen kan jag inte med den, hackigt anslag ... men jobbar vidare på den.
 8. WOW ! James Brown style ! Gillar ref "What a man to be ..." ska låten heta så ? Som vanligt önskar jag texten för att jämföra att jag hör rätt (vilket jag ganska ofta inte gör ...) Ska lyssna mer på den när jag kommer hem från jobbet ... Sen vill jag att den ska bli 4:50 lång och kommer den ut på EP så har du en garanterat köpare.
 9. För bra för att jag ska kommentera nått ... vill också göra en country låt ... det kan väl inte va så svårt, det luktar ju redan stall här.
 10. Jag tror mig känna igen henne. Hon är en av de tanter i DOLLY STYLE. De var med i Musikfelstivalen ! Var det inte dom som gjorde den dar Tab-dance låten ... ?
 11. Nice work cowboy ! Bra inledning, 'lapsteel verkar lite tyst, trummorna känns lite åt tysk Marsch-musik hållet, men det är ju country 😉 Hur är låten gjord ? Är det riktiga instrument ? Hur lång tid tog det att göra låten. Vad hade du för inspiration ? Brukar du dansa Squaredance ? Är det ett allvarligt försök att få med Country in i DJ/EDANCE scenen ? Stämmer det att du kräver Moonshine som betalning ? Märks det att jag är inget större fan av Country ?
 12. Ok efter jag tvättat öronen med Biltemas Rostlösarspray kan jag nu klart höra 'it's a kind of strange day' och det är 'kind of craysay' att jag inte hörde det från början ?! Sorry ! Gillar den nya versionen förutom basen den känns stel och torr. Den var mycket mjukare och svängigare i den gamla versionen.
 13. Skön låt ned filosofiskt intressant ämne ... lyckas inte höra hela texten och önskar lyriks'n. För mig låter det lite som det sjungs cray-say [kräi-säi] istället för crazy [kräi-si]. Gillar att basen hörs bra, även gitarren, men solo't blir lite otydligt(villar bort sig) när det kommer sång över den. Har hört den nån mer gång och vill gärna byta ut en refräng mot mer text ... I can hear me have - my say. I can se me dance - my way. I can hear me sing - all day. Soon that's gonna - go away. ... I's a kind of crazy meeting up youselfe ... Jag kan inte hela låt-texten så det kanske inte passar in ... är typ bara ett exempel ... ger lite doomsdagkänsla och skulle kanske göra låten lite depressiv ...
×
×
 • Create New...