Jump to content

HomerJSimpsson

Medlem
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

HomerJSimpsson last won the day on March 16

HomerJSimpsson had the most liked content!

Community Reputation

12 Bra

About HomerJSimpsson

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Östergötland / Motala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. C64 meets EDM ! Ledsen men jag är sååå trött på EDM.
 2. Jag kör D.U.M.BApp på min hemtelefon. Den lägger på en massa brus men jag slipper iallafall hör mig själv; var dock ganska svårt att installera.
 3. Det där med kreativiteten är så att den är underbar ... sålänge den inte är et MÅSTE ! Att måste vara kreativ är ett helvete ! Att måste få klart låten till deadlinen, att måste komma på en originell ide på tid, att måste leverera kvalitet med ett trött huvud ... och så självklart ... att måste betala räkningar ... folk blir sjuk och dör av det ... När jag var liten så hadde min far en kompis som var Konstruktör. Han arbetade åt Phillips och senare åt Mercedes. I sin fritid byggde han alla möjliga grejor ... tex radiostyrda flygplan och båtar ... och så hadde han köpt sina barn nån keyboard med mick, där vi rapade in och sen spelade upp dem i olika oktaver ... Skitkul. Jag ville bli konstruktör ... Lång story kort : efter många omvägar och konstigheter och tur så jobbar jag nu som mekanisk konstruktör. Det var inte ens planerad, jag råkade blir erbjuden tjänsten ... och nej, jag är inte utbildad ingenjör, jag är verkstadstekniker från golvet. Tillbaks till kreativiteten. Jag måste vara kreativ på tid. Jag måste hitta på tekniska problemlösningar som fungerar och är rimlig tillverkningsbara på tid. Jag har inte KUL. Visst kan det vara intressant, vi arbetar med teknik som sitter i morgondagens bilar, som jag förresten aldrig kommer ha råd att köpa. Men pressen tar långsam men sakta koll på mig ... det får inte bli fel, fel får man inte betalt för, fel kostar pengar ... och alla gör fel nångång, inget och ingen är nånsin utan fel ... Om inte du vill göra frampressad musik, såkallad komersiell musik, så kan du bara göra den på fritiden, där du är verkligen fri. Du behöver jobb eller arbete för att kunna köpa dig fri-tid. Skillnaden mellan jobb och arbete är att jobba är jobbigt, du plågar dig genom det för att få din lön. Arbete är det du gillar göra och de betalar dig för det. Inte många har någonsin 'gillat' sin skolgång, men den är bla. annat den som ger möjlighet till jobb och kanske arbete. Lycka till !
 4. Har kollat på den där 8" aren och det är inget jag rekommenderar, absolut inte till bas, en gammal stereo med 12" högtalare borde låta bättre ... eller tom datorhögtalare med SUB ... vid bas är ett vist mån av 'tydlighet' i soundet viktig, iallafall för mig.
 5. Min kom från Tradera med bussgods som frakt (350:-?). Jag gillar Blocketpaketet, den jag löser ut vid avhämtning, då vet jag att det iallafall kommer nått ;-). Man tar ju en risk med blocket och dylik, men jag, som bara köper beg. (är tvungen) har hittills haft tur och inte blivit besviken. Men nån gång åker man ju på en nit, men sånt är livet. andra sidor jag kollar : vend.se (+), cityboard (-), motalatorget.se (-), ebay.com/.de (-) frakt till sverige är dyr ... ibland skriver jag bara typ : "begagnad kurzweil" eller annat in i google för div. musikaffärer har ju också beg. Själv letar jag efter : HARDKE 4x12" + 1x18" från typ okänt dödsbo säljes för 500:- ?
 6. SuperNice, jag gillar den ! Men, i min stereo låter basen konstigt. Det är som om nån i mixern försökt trycka tillbaks dem eller lagt nått filter på den. Jämfört med Egitarren som känns 'live' är basen mer som efteråt pålaggt från band ... Har försökt höja och sänka basen men det påverkade inte den där dova 'bakgrunds' basen.
 7. Hej, jag kan typ inget om musik men ville berätta att dina snuttar kom överraskande klar och tydligt genom mina högtalare. Jag kan tänka mig att Spel-Designer's borde vara intresserad av din musik.
 8. Varför köpa nytt när det finns en hel del begagnad ? Jag köpte min Carlsbro Viper BassAMP 15" 1000W med EQ och DI för 800:- inkl frakt. Inte den bästa stärkaren, men dög för mig ...
 9. ZOOM UAC2 har USB3, MIDI I/O och kan köras utan nätadapter.
 10. YEEES ! ROCK ! WOOHOO ... I want some more of this ... gonna get me some ZZTOP ... SOMEBODY BEER ME !
 11. Jajamensan det gäller att man ha koll ... VA är det MÅNDA ?! Men då ska ja ju ... connection break / user offline / bad user
 12. Vill gärna ge feedback men är så j... trött på EDM. Det är så synd att så många melodier och effekter går förlorad, enformig, själ-lös snabb ihop-klickad och utan story... men visst, EDM är ett bra sätt att lära sig ... och den kan bli riktig bra ... men om det inte kommer nått >>nytt<< så är EDM marknaden för mig mättad.
×
×
 • Create New...