Jump to content

 • Så skapar du utrymme till mer tryck i basen (video)

  FREDAGSTIPSET: Om du tycker att det saknas tryck i basen när du mixar ditt projekt, kan du med enkla knep åtgärda det vid mixning. Jon Rinneby visar hur du kan tänka.

  Jon Rinneby

   

  Missa inte kommande fredagstips. Se till att gå in på vår Youtube-kanal och prenumerera samt klicka på klocksymbolen så blir du meddelad så snart vi publicerar nästa tips! Fredagstipset kommer ut varje fredag med undantag för sommar- och juluppehåll.

  Ställ gärna frågor eller kommentera artikeln i kommentarsfältet nedan, så spinner vi tillsammans vidare på ämnet. Eller om du hellre föredrar att diskutera om mixning i avdelningen "Diskussioner" på Studios forum här! (Tagga gärna foruminlägget med "mixning").

  Fredagstipset är en återkommande serie där Studios skribent Jon Rinneby varje fredag delar med sig av tips inom bland annat inspelning och mixning. Här hittar du tidigare videor och artiklar i serien Fredagstipset.

  Trevlig midsommar!


  User Feedback

  Recommended Comments

  11 timmar sedan sa Tobias Mattsson:

  Så rätt! Något fler borde göra. Brukar muta allt med bas och kolla med mätare om det ligger nått lågfrekvent skräp och tar plats som alternativ. 

  Visst är det väl så. Ett väldigt enkelt knep för att rensa upp och samtidigt få lite perspektiv på tillvaron. BOTTEN och TOPPEN är helt enkelt toppen 🙂.

  Mvh Jon

  Edited by Jon Rinneby
  Link to comment
  Share on other sites  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Studio nb_2_2.jpg

×
×
 • Create New...