Jump to content
Annons

guitargirl

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  1. Av vad jag hört så blev Florian Analogfreak. Någon som kan bekräfta detta?
  2. Den här tråden fick liknande utveckling som den här: https://www.studio.se/index.php?showtopic=16532
  3. Det jag spontant undrar över är hur du kan tro att någon vill betala dig för ett så pass dåligt jobb som du uppvisar här. Inte ens om jag fick pengar av dig skulle du få ge dig på mina låtar. Mitt förslag är att du söker in på nån utbildning och skaffar dig kunskap. Innan dess bör du upplysa folk att du är lekman och att det är på amatörnivå i nuläget.
  4. jasså det är pluggar du använt i alla fall. Nu blir jag lite förvirrad med tanke på följande inlägg av dig.
  5. Vilka är dom akustiska förutsättningarna? Bygger du rum i rummet? Om du inte ska bygga efter konstens alla regler så ska du välja en dynamisk mikrofon.
  6. Just för att VU är så långsamma i responsen. PPM visar transienter bättre men det gör ju dBFS lika bra. Med VU får jag bättre kontroll över dynamiken och energin i signalen. En lätt komprimerad akustisk gitarr kan peaka -9 dBFS vid 0 VU. Komprimerar man den hårdare så kan peakarna ge utslag på -12 dBFS vid 0 VU.
  7. Tvärt om så är VU mätare väldigt bra vid DAW inspelning.
  8. K2 är för ljus. Jag ska kolla upp Lawson 47 som Joachime tipsade om. Peluso 2247LE verkar omtyckt också. Men för dom pengarna får man ju en Telefunken AK47. Frågan är om kapseln i 2247 är mer lik U47 än den som sitter i AK47.
  9. Så är det med allting. Men du kanske kan tipsa om rörmickar värda att kolla upp? 🙂
  10. Jag tror säkert att du har massor med idéer Gilbert. Nu tänker inte jag köpa nya preampar utan jag är ute efter en rörmick till mina befintliga preampar. Du kan välja mellan att ge mig tips på riktigt bra rörmickar eller ifrågasätta varför jag vill ha just rörmickar.
  11. Ja har man inga grejer sen tidigare så är det väldigt dumt att lägga så mycket pengar på en mick. Det måste vara rör ja.
  12. hej nattvaktaren 🙂
  13. Nej det har jag inte. Det kan ju bli en besvikelse av att chansa. Kanske bättre att spara tills jag får råd att köpa en UM-92.1
  14. Nominell standard som är 0 VU / +4 dBu har en spänning på 1,228 V. 0 dBu har en spänning på 0,775 V.
×
×
  • Skapa ny...