Jump to content
Annons

dominion

Medlem
  • Antal inlägg

    223
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

5 Neutralt

Om dominion

  • Födelsedag 1979-04-24

Om mig

  1. 🙂 Verkligen! Han är fortfarande den skummaste musikern jag stött på som fortfarande har någon form av konstnärlig verkshöjd på alstrena.
  2. Alva Noto http://www.youtube.com/watch?v=QcW6mRUcJbY http://www.youtube.com/watch?v=EJG0ETkoLCM
  3. Jag kan rekommendera Shruti-1 från http://mutable-instruments.net/ Riktigt grym liten synth. Här är min när jag gjorde den: http://1nformat1ka.blogspot.com/2011/06/shruti-1-off-white-mod.html
  4. Jag är nöjd, har använt den sedan den släpptes. Har hittat mina favoriter till olika genrer och tycker att den hjälper mig att få fram det jag vill ha i mina låtar.
  5. Jag har en god vän här i Stockholm som har god erfarenhet och är riktigt bra på reparation av analoga synthar. Jag kan höra med honom om han har tid för ytterligare en reparation just nu.
  6. Wall street journal rapporterar: http://online.wsj.com/article/SB10001424053111904787404576530520471223268.html Gibsons uttalande: http://www.gibson.com/en-us/Lifestyle/News/gibson-0825-2011/ Som slutklämmen i artikeln pekade på: många artister som säger sig vara miljökämpar är konservativa vid valet av material till instrument.
  7. Amazon.com kan dom också! 🙂 http://www.amazon.com/dp/B000J36XR2/ Läs framförallt alla recensioner med godbitar som: "I have mixed feelings about these cables. Yes, they have unprecedented clarity and range, but they are silver, which is chock full of small hadrons. If, like me, you are an audiophile particle physicist, you'll know that small hadrons degrade the transmission of audio signals by decohering individual notes, particularly quarter tones that have been reflected off of acoustic surfaces. " "If there is one cable I would whole-heartedly trust to my Chimera-hunting needs, this would be the cable. No other cable has the tensile strength to properly and efficiently garrote a lycanthrope, asphyxiate an Esquilax or even gag a mermaid. Last week, using my trusty AudioQuest K2 (retrofitted with lead weights, bright orange latex paint and a generous coating of crushed glass stolen from the window of an abandoned church at midnight), I managed to snuff 3 golden unicorns in swift succession! " 😄
  8. Jag skulle vilja utvidga frågan till: varför har tråden krupit utanför SD´s / ND´s forum? Svar: för att normalisera ifrågasättandet av andra kulturer/religioner/etniska grupper. 🙁 Håller helt med! Alla som läst en baskurs statsvetenskap på universitetsnivå vet att Sverige som nationalstat är ung, att Skansen från början var ett nationskapande projekt där man kunde se alla Sveriges kulturer och därmed få börja känna gemenskap med de som bodde i söder och norr. Ungefär som med byggandet av EU och en europeisk identitet. Håller med! OP vill som vanligt måla upp bilden av en annan religion som "den stora nationsförstöraren". Jag blir så matt.. Vi har knappt någon "svensk" nation till att börja med. Och att den "svenska" kristendomen slog ut asatron är inte ett problem? Vill avsluta med ett klassiskt klipp som visar ungefär var man landar i en sån här diskussion med en "patriot": http://www.youtube.com/watch?v=g9dJtGUvtcE
  9. Han är försiktigt positiv och kommer höra av sig! 🙂
  10. God morgon 🙂 Jag har en god vän som har lagat och servat ett antal analoga synthar (och därtill byggt och lött sin egen modular). jag ska fråga honom om han är intresserad av att åta sig uppdraget. Och han bor i Stockholm. Återkommer!
  11. Thread resurrection 🙂 Det som samlar damm hos mig för tillfället är en Line Audio DMP.
  12. Jag tappar tron på mänskligheten när jag hör skiten som kräks ut ur tv-eländet. Sitter som ofrivillig tittare i ett större sällskap. Börjar överväga att ensamheten i trappuppgången är ett alternativ.
  13. För alla er därhemma i stugorna som väntat på den spännande upplösningen av frågeställningarna så presenteras härmed en lösning ☺️ Fnulade ihop en idé med min gode vän Henrik N (som styrde mina tankar mot rätt jaktmarker). Neutriks combo-jack består i mitt fall av en balanserad XLR-del och en obalanserad monotele-del. Problemställningen var: Koppla XLR till XLR, inga problem, mikrofon in till mikförstärkaren ska ge lämplig förstärkning av signalen och ge en god signal till ljudkortet. Men hur kunna switcha över till en pad'ad line-ingång tele i combo-jacket? Genom att göra den enkla lödningen beskriven här: (tack Claes för länken och svaren) Min länkhttp://www.tkk.fi/Misc/Electronics/circuits/line_to_mic.html och välja versionen som ger -50 dB har du lösningen som gör att du kan göra en "reamping" genom att ge en mikförstärkare line-nivå från ljudkort. Och för att kunna välja vilken input du vill använda så är det bara att koppla en 2-polig vipp-brytare mellan. Den jordade signalen låter du sitta i hela tiden och till vipp-brytaren kopplar du tele-delen och xlr-delen. As simple as that. Ge mig på skallen nu om jag tänkt fel någonstans 🙂 Nu ska byggas och lödas 🙂
×
×
  • Skapa ny...