Jump to content

stratsvante

Medlem
 • Content Count

  659
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Bra

About stratsvante

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 1. Nu finns vi på Spotify! Hoppas ni gillart' =) http://open.spotify.com/artist/64MN4Do05GIyPCzu4JHPkC
 2. Jag spelar bas i videon och i bandet, vår sångare är grym som ni säkert hör och han sätter det verkligen live!
 3. Hej alla glada, Har varit medlem ett tag men har aldrig riktigt sagt hej för jag har känt att jag inte riktigt haft något att visa. Jag är precis i slutet av mina studier vid Linnéuniversitetets på deras musikproduktionsprogram och ska snart ut i den stora vida världen och börja jobba som livetekniker. Jag och en vän gjorde ett projektarbete där vi gjorde en platta och några musikvideor som ni gärna får kolla in om ni vill! http://www.youtube.com/watch?v=4Cwfrm7F8s4 Men hej på er och kul forum! hej hopp!
 4. Response ska du kolla på i så fall, de är det som visar ärligast. Men det säger inte kvast om de låter bra eller inte. Bas är fantastiskt men det är inte heller kul att lyssna på musik med bra bas och kass resten.
 5. Sonnet har lite adapters och PCI-e grejer för sig också! http://www.sonnettech.com/product/thunderbolt/ Jag trodde bara att intel skulle komma med optiska versionen av TB som skulle klara upp till 100 Gb/s? Tvekar starkt på att det utvecklar en lösning och sen bara gör en helt ny bara för grejens skull.
 6. Jag tror annars att det är en väldigt billig detalj att göra till micken och mer funktioner brukar ju ofta låta mer lockande.
 7. Skulle rekomendera att ta en tlm 102a begagnad om du kan stretcha till det priset. Annars en SEs 2200a är ganska mysig!
 8. Det måste ju va ett skämt, ingen har väl någonsin spelat in ett sånt gitarr solo seriöst, nånsin?
 9. Vet inte vad du har för os, gissar windows? 9an är väldigt beta fortfarande, speciellt med lion och windows 7 så jag tror att det är en bug bara. Men det är väl bara uppdatera till 10an om det ska bli något hopp om att få uppdatering antar jag då?
 10. Tror inte att svenskar är så irrationella att man börjar protestera något inte finns, jag förstår poängen, de gör de flesta men de finns inget krav eller ens några att protestera emot, blir bara något tunt "system" eller liknande...
 11. Är väldigt oinsatt, känner bara till Linnea Eriksson eller hur hon nu stavas på svd och den kvinnan har sämst smak någons när det kommer till musik. Det säger förstås ingenting men de är väl som allt som har med musik att göra, de är fruktansvärt mandominerat, altihopa. Tror inte det är nåns fel specifikt.
 12. Jag fegade ur och köpte en TLM 102 begagnad, vart så lite pengar så jag nöjer mig med den tills vidare!
 13. Exakt så det går men annars, nej det finns inte en usb till firewire adapter.
 14. Ja de är väl bara borra in dom, eventuellt använda sargar med hållare i sig som tama har på deras högre nivå?
 15. Absolut inte, midi är ett dataprotokol, inget annat! Det förmedlar kontrollkommando och är lika mycket en komprimeringsmetod som en datormus.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.