Jump to content

Brannstrom

Medlem
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Brannstrom

 • Rank
  Med i gänget
 1. Tack så mycket för din feedback! Kul att höra!
 2. Titel: Said a Star Av: Brannstrom Uppladdad: 17 nov 2013 Kategori: Pop/Country Min senaste låt. Tacksam bara om ni lyssnar. Klicka här för att ladda ner filen
 3. 211 downloads

  Min senaste låt. Tacksam bara om ni lyssnar.
  Free
 4. Jag har inte testat TLM 49, men jag köpte en TLM 67 och älskar den. Trots att många recensioner menar att den är långt från originalet (U-67) så håller jag inte med. Ihop med tube saturator, rätt eq osv så låter den som 50 miljoner kronor. Den fungerar till det mesta jag spelar in och kommer troligen aldrig byta bort den. Men det är så klart essentiellt att din röst passar för just den mikrofonen!
 5. Tack för ännu fler svar. Det låter rimligt det ni säger. Jag tar in det och gör det bästa av det, helt enkelt! Ja, jag hoppas att låtarna är det viktigaste!
 6. Tack för alla bra och snabba svar! Jo, man blir väl aldrig helt nöjd, antar jag... Referenslyssning är ett bra knep, helt klart. Ska börja mer med det. Är man hyfsat nöjd kanske det ska räcka, om processen annars blir alltför krävande och långdragen.
 7. Jag spelar in allting hemma, själv. Jag gör detta i sovrummet, vilket inte är det bästa sättet, men jag har inte så många alternativ! Min fråga är: När bör man vara nöjd med sin mixning? Jag vet att det är individuellt, men det vore intressant att höra era tankar kring detta! Någon här som spelat in själv i ett inte optimalt rum och skickat iväg till exempelvis skivbolag/radio även om ni inte varit helt nöjd med kvalitén? Luddigt ämne, jag vet, men hoppas ändå på lite åsikter! Mvh
 8. Jag håller på att mixa om låtarna som ligger här, men vore roligt med tips och tankar från fler av er!
 9. Jag håller på att mixa om låtarna som ligger här, men vore roligt med tips och tankar från fler av er!
 10. Tack så mycket, det låter bra, det!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.