Jump to content
Annons

patfred

Medlem
  • Antal inlägg

    45
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt
  1. Eller lägg in kicken på en takt (alltså 4 samples) sen trycker du kringla + r och väljer "beat" skriv sen in hur många takter du vill ha kicken på. Färdigt!
  2. Ja och sen kan han ju börja med att sänka nivåerna på båda spåren, jag brukar köra -10db på kicken och sen utgå från den. Tycker du volymen blir för låg så höj volymen på datorn istället. Är den fortfarande för låg så fixar du det när du mastrar. OBS justera inte utnivåerna med masterregeln bara, den bör alltid stå på 0..
  3. Alternativt är att gå in på automation-settings sätta på "ask" och sen göra din automationen så som du vill ha den, sen kopierar du din "loop" eller vad du nu har och när den frågar om du vill kopiera automationen trycker du bara nej...
  4. Förstår precis vad du menar och har Ingen jättebra lösning men den enda jag vet är att zooma in så mkt det går exakt där man vill att automationen ska sluta och sen göra ett så rakt "stup" som möjligt. Har faktiskt också funderat på om det finns nån annan lösning men aldrig förmått mig att fråga så är det mån som vet så berätta gärna 🙂
  5. Prova att hålla in musknappen på dom tomma rutorna under den rutan där du ser den vanliga eq:n så kan du välja och ta bort pluggar..
  6. Ja här finns inget mp3 iaf 🙂 svårt att veta vad du menar utan den :/
  7. Ehh kan ha fel nu men det är väl bara att lägga dom vart som och sen leta upp mappen när du väljer "load sound" i massive?
  8. Vet inte riktigt vad du har för kunskap i programmering och vet inte riktigt hur spelaren är uppbyggd heller men du kan förmodligen skala bort en väldans massa divar som genereras i php-koden.
  9. Det är ju bara att förminska width på spelaren, den är satt till 100% nu. Ehh kanske ska fråga om du kan nån css och sånt?
  10. Stämmer vadå? Att dom skulle vara bäst i test? Fö så vill jag inte rekommendera dig att handla någonting från billebro, googla lite så förstår du varför..
  11. Oj då purken? Sorry men glömde typ av tråden.. Men tack ska ni ha iaf..
  12. Om du kollar lite närmre på denna "plugg" så ser du att det inte är någon plugg utan en batteriindikator-knapp!
×
×
  • Skapa ny...