Jump to content

BHR

Medlem
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BHR last won the day on June 29 2013

BHR had the most liked content!

Community Reputation

24 Utmärkt

About BHR

 • Rank
  Med i gänget
 1. ASSÅ! give me a break! Hur orkar man ens?? Gör så här, ta en 6a chivas(eller någon annan form av 40% alkoholdryck),, eller näej, föresten ta en 12a istället för bästa effekt,, titta dig i spegeln och fråga dig själv, vad gör jag med mitt liv? Sitter jag hela dagarna framför studio forum och klagar på nåt som är helt GRATIS! De e väl klart att kanalen måste ha in nån slant för att driva serverna och hemsidor m.m.. Nog pratat om detta! Im out of here!
 2. Detta är Studio Forum i ett nötskal! Ts erbjuder att spela upp er musik i sina radioshower som bara gynnar dig som artist och band. Det är dessutom gratis, Jag ser absolut inget negativ i detta! Vill ni inte ha er musik uppspelad på radio helt gratis så skit i det då ! Sluta klaga på allt!
 3. Jag säljer mina låtar till tv, reklam m.m och eftersom det börjar rulla på nu så är det mycket kontrakt skrivande och ännu värre , det är på engelska , så nu t.ex vill ett amerikanskt bolag använda en av mina låtar till en tv show, vilket jag är villig att gå med på , men jag vill kunna sälja låten fritt till andra tv o film bolag , är det då man skriver ett så kallat non exclusive kontrakt? Eller?
 4. Du har ju inte många hästar i stallet! gå o lägg dig
 5. Så här ligger det till! Jag har 1 låt som möjligtvis ska vara med i en italiensk tv serie. På Denna låt har gjort 2 versioner, båda är nästan samma låtar men den ena är i 100bpm och den andra är i 110bpm. det som även skilljer dem åt är att jag har olika trummor i låtarna och jag har lite annan sång i 110bpm versionen. Versionen med 110bpm är låten som den italienska tv serien vill ha. Men,,,nu kommer det,, den andra låten med 100bpm har jag signat med ett amerikanskt music library att den endast får användas genom dem.. Nu kommer då frågan,,, Kan jag sälja 110bpm versionen till de
 6. Jag har nyligen fått med en låt i en amerikansk tv serie, min fråga nu är hur går det till när man får royalties? Beror det på mängden tittare? Säg att det är 100 miljoner tittare, får jag då Stim pengar för varje tittare? Hur gr det till? Tacksam för svar!
 7. okej,, detta är exempel på grejor som LEDNINGEN skulle kunna förbättra: Tävlingar: Månadens låt.. Vinn en plugg , bästa rocklåten, bästa houselåten,, man får vara med i tidningen och berätta om sitt musikskapande.. Ni andra muppar kan ta er i arslet om ni inte håller med!
 8. det händer ingenting på detta forum, ledningen gör inte ett smack för att hålla det vid liv.. har jag fel kanske? isåfall bevisa motsatsen.
 9. Har ni lite tips på det? Vid Live spelningar osv.
 10. 51 downloads

  Tänk er in i en Western Film när ni hör denna låt som jag har producerat,, säg gärna era tankar kring mix o mast. Säg gärna om ni gillar det ni hör eller ej! Tack O Hej!
  Free
 11. Titel: The Sundown Cowboy (WESTERN FILM MUSIK) Av: BHR Uppladdad: 24 apr 2013 Kategori: Klassiskt/Filmmusik Tänk er in i en Western Film när ni hör denna låt som jag har producerat,, säg gärna era tankar kring mix o mast. Säg gärna om ni gillar det ni hör eller ej! Tack O Hej! Klicka här för att ladda ner filen
×
×
 • Create New...