Jump to content
Annons

Bjerknes

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Bjerknes

  1. Wooooow 😛 Now we're talking! Förvänta er snabba countryräkor! Det här är det bästa temat någonsin 🙁
  2. Det är klar att hittar du en äldre deluxe reverb så har du en stärkare med fantastiskt ljud. RI-modellen är inte riktigt lika bra men har andra fördelar. Förutom att den är snällare mot plånboken så vet du att du har en stärkare att lita på. Min erfarenhet av gamla rörstärkare är att de kan vara ganska opålitliga, de krånglar ofta. Så om du ska ha med den ut live så är det skönt att slippa det... Jag tror att om du går in i en affär i Sverige och pressar dem lite, så kan du få ned priset. Även om den blir nån tusing dyrare än om du köpt från Thomann så är det skönt att veta att om det händer något med den så är det enkelt och fixa det.
  3. Bjerknes

    Mikrofontips

    Ja jag kan varmt rekommendera en AKG c414 vilket är något av en favorit för mig, är ju lite dyrare än vad du tänkt dig men tanke på dess mångsidighet är det värt det. Annars kan du ju som sagt leta efter en beggad.
  4. Själv har jag en mbox2 mini. Är väl inte speciellt nöjd, den tappar kontakten, hänger sig och låter ibland väldigt egendomligt.. Kör OSX Leopard som jag har optimerat enligt alla digidesigns förslag, men det hjälper inte.. En fördel är ju att jag kan köra både Pro tools och Logic vilket är nice, men m-box är inget jag vill rekomendera, iaf inte för Macanvändare..
  5. Nej absolut inte.. Jag har haft 3 olika Peavy classic30-stärkare i min närhet de närmsta åren och alla har haft samma typ av rasslande.. Jag tror det ligger an på Peavey att helt enkelt förbättra konstruktionen, men förutom det är ju stäkaren toppen 😛
  6. Ja det är nog ganska personlig hur man gör med panoreringen 😛 Själv mixar jag oftast hihat till vänster.. Sen så triggar jag ofta virvel och baskagge med hjälp av Logics "audio-to-score-funktion" Funkar bra, är ju lite mer pill än med t.ex drumagog. men är ett bra verktyg speciellt då själva trumsetet inte låter så fantastiskt från början.
  7. Ja för min del är de mest gitarr 🙁 Lirar även en del dobro, så om nån behöver studiopålägg så hör av er 😄
  8. Jag har använt mig av en program som heter audiolobe, så om du sitter på en mac så kan du ju kolla in det. 😉 tror dock inte att det finns till PC.
×
×
  • Skapa ny...