Jump to content
Annons

julben

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. julben

    Mikrofontips

    Har tittat på den i musikaffären idag. Den hette Brauner Phantom Classic Basic. Var det den du menade? Har den några nackdelar som du känner till?
  2. julben

    Mikrofontips

    Tack för tipsen. Skall kolla upp dem. Lawson känner jag igen sedan tidigare och den låter ju finfint. Skall kolla lite priser på den.
  3. julben

    Mikrofontips

    Hej, Tänkte köpa en bra mikrofon som jag skall använda till att i huvudsak spela in sång och ackegitarr med. Har tidigare haft en U-87 som jag var mycket nöjd med. Jag har en Summit Audio 2BA-221 Mikpreamp som jag tänkte använda tillsammans med den nya mikrofonen. Har tänkt mig ett maxpris på 7 000 kr. Kanske lite mer, men då skall verkligen vara värd det. Spelar i huvudsak in pop/rock. Tacksam för svar
  4. Hej alla kunniga studiorävar, Håller på att styra upp en hemmastudio efter några års uppbehåll och har därför lite frågor. 1) Jag har en Antares Autotune som jag använde i Logic 6. Jag sålde sedan mitt Logic med koden kvar i. Går det att lägga till Autotune-koden i Logic 8 och få det att fungera eller hur ligger det till.
×
×
  • Skapa ny...