Jump to content
Annons

Schampo

Medlem
  • Antal inlägg

    81
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Schampo senast vann var 6 augusti 2012

Schampo hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

6 Neutralt
  1. http://www.youtube.com/watch?v=_iieqrIs5e8 Låten Old Fashioned Fuck Off med mitt band The Sensitives från senaste plattan. Vi blev för en gångs skull riktigt nöjda med produktionen, hoppas det smakar!
  2. Trist att ingen verkar veta mer om det här, jag hade också gärna fått klarhet i det här.
  3. Jag har sett Hardcore Superstar live några ggr och tycker de brukar låta jävligt bra bortsett från körsången. Joakim Berg brukar hålla en jävla klass tycker jag. Gluecifer är ett bra exempel på hur man vill att band ska låta live tycker jag. Ett exempel på ett band som knappt verkar försöka längre är ju Guns'n Roses. http://www.youtube.com/watch?v=y0Bkw4vsHt8
  4. Inleed.net använder vi och är väldigt nöjda.
  5. För den som försöker leva/överleva på musik så är det ekonomiska en stor djungel som de flesta helst skulle slippa ge sig in i men likfröbannat måste. En ekonomiflik hade vart kanon för hjälpas åt att reda ut frågor som TSs.
  6. Jag ska göra ett försök att hinna med att göra mitt första bidrag i den här!
  7. Jag körde Happy Ears och var väldigt nöjd med dem. Tyvärr tappade jag bort dem och skickade ett mail till dem för att höra hur jag kunde få tag på ett par nya. Tyvärr hade de annat för sig än att svara på mail så det fick bli Alpinegranar igen istället. De är också bra.
  8. Vad är det som du tycker känns bättre med Record Union? Jag har använt båda med mitt eget band och har upplevt CDBaby som det bättre alternativet, mest på grund av att de verkar ha mycket fler möjligheter att tjäna pengar på låtarna på sidor som Facebook, Youtube osv. CDBaby har också genererat mer pengar än RecordUnion men på CDBaby har vi en fullängdare och på RecordUnion "bara" en 4spårsEP så det kan förstås ha med saken att göra också.
  9. Jag tycker att du ska kolla in Cdbaby och se om inte de har allt du behöver för att få ut din musik så kan du strunta alla regler och lagar kring att starta företag en stund.
  10. Bandet mitt googlas 90500 i månaden! Eller så är folk intresserad av andra saker när de knappar in The Sensitives.....fan då...
  11. Vi är nöjda med SM58 och ännu nöjdare med Beta58,den har något snyggt ,krispigt tycker jag!
  12. Nej, vi handlar när vi kommer hem, vi har bara Litauen,Estland och Letland kvar på turnen och har lånat grejer för de gigen. Så det är ingen panik, vi ser oss bara omkring efter vad vi ska köpa och fixar det så fort vi kommer hem.
  13. Så,vi är på turne och i Prag bröt sig någon in i vanen och snodde våra sångmickar, koklockan,en halväten Nutella och lite annat. Nu ska vi köpa 3 nya sångmickar och undrar vad vi ska ha. Vi hade Beta58 och SM58 tidigare men eftersom vi är ett fattigt band,turnerar mycket och i skumma kvarter så är vi rätt säkra på att det inte är sista gången det händer och vi vill ha något billigare. Det finns ju en uppsjö SM58kopior där ute, vilka är bra och vilka är anus? Jag har provat JJ Labs kopia men den tar upp för mycket runt om det passar sig inte riktigt för oss. Om man vill följa våra turnespektakel så har vi en blogg på http://blogg.dt.se/thesensitives
  14. En väldigt bra grej är att ni pratar ihop er om vad ni vill med bandet och vad ni har för mål och att ni är realistiska när ni gör det. Många är de band som gått i stöpet på grund av att någon vill ta över världen och en annan spela TVspel och lira på lokala bykrogen en gång per år. Som vmbr säger så spela så mycket ni kan. Och när ni försöker boka spelningar så bör ni komma ihåg att varenda band där ute skickar mail till alla klubbar/krogar/ungdomshak som ni gör. Skicka ett mail men vänta er inget svar (de få ggr ni väl får svar kommer ni bli mycket gladare då) utan var beredd på att få plocka upp luren och slå en signal för att styra ihop något.
×
×
  • Skapa ny...