Jump to content
Annons

mietek

Medlem
  • Antal inlägg

    1 375
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Dagen då mietek senast vann var 30 september 2013

mietek hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

33 Utmärkt

Om mietek

  • Födelsedag 1986-10-29

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg
  • Intressen
    sambal oelek
  1. mietek

    Nytt ljudkort - PC

    Lutar åt att överge gamla macen för PC, och söker tips på ljudkort. Kör ett Apogee Duet på macen som ju är toppen, någonting liknande med stöd för PC vore trevligt. Viktigt att kortets interna preamps går att bypassa då jag inte har någon nytta av detta.
  2. + Väldigt prisvärd, låter och spelar bra. - Hur den är inställd från fabrik, som tur var har jag verktyg för att ställa in relief, action, mickhöjd osv efter Fenderspec, vilket det inte var. Intonerar inte perfekt från band 3 och uppåt vilket betyder att översadel skulle behövas justeras men det är inte hela världen.
  3. Inte vad jag känner till, nej. Dyker upp då och då på andrahandsmarknaden dock. Har inte varit några problem när jag har gjort det, om du tänker på tull eller liknande?
  4. Oftast har pluggar och virtuella instrument automatiseringsbara parametrar, annars är ett alternativ att bounca materialet till en vanlig ljudfil.
  5. Jag brukar automatisera upp högpassfiltret på valfri EQ till 2-300 hz där puffarna förekommer.
  6. Satt med på en master för ett par år sedan i en seriös studio där kedjan var Fairchild -> Ampex ATR 102 -> Finalizer. Så visst är det så.Edit: Minnesfel
  7. Jag vidhåller att övertydlighet är överflödigt i det här fallet. Om man lyckas misstolka mitt inlägg på det sättet du låtsas göra anser jag att det är upp till den personen att skärpa sig. Du förstår ju inte att det inte kan vara något annat än "personliga erfarenheter och preferenser". Även om man tolkar det på något annat sätt, som Nilsson gjorde, så kan man på sin höjd anklaga mig för megalomani men hur man än vrider och vänder på det så går det inte att påstå att jag formulerar mig fel - som du försöker dig på. Det hade varit opassande att "hugga" om inte Nilsson gjort sig skyldig till samma "misstag", det är det som du har missat i din nobla ansats.
  8. Inga kommentarer.. Att ta för givet att vuxna, förhoppningsvis normalbegåvade människor förstår att ett sådant uttalande har subjektiv grund ligger på en högre nivå än att - för att inte stöta sig med någon som inte eventuell uppfyller de kriterierna - använda sig av övertydliga pronomen, anser jag. Men som sagt, du vet ju detta och spelar bara dum vilket är slöseri med tid för oss båda.
×
×
  • Skapa ny...