Jump to content

SoloNo1

Medlem
 • Content Count

  766
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SoloNo1 last won the day on January 19

SoloNo1 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutralt

2 Followers

About SoloNo1

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 07/09/1981

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Sköndal

Recent Profile Visitors

10,338 profile views
 1. Gjorde ytterligare en variant igår, skulle nog vilja ha något mittemellan denna och version 2. Hjälp mig gärna här. Den här är lite för diskant, och för lite hög vox enligt mina öron. Ver - 2 ovan är lite för instängd. Stämmer detta in hos er?
 2. Riktigt behagligt att lyssna på och väldigt vackert!
 3. Trevlig Mixamannen, här kommer det en som jag nu efteråt korrigerat lite, lite lägre trummor samt stämmor på ett parti. Samt lite lite mer mellanregister.
 4. Borde nog centrera sången mera på slutpartiet. Hur upplever du annars Eqn annars över spåret? Är det för instängt? Kan uppleva i mina andra lurar att mellan/övre registret kan behövas höjas lite.
 5. Hej på er! Har ikväll försökt få till en lite renare mix, lite lägre trummor, lite högre gitarrer. Försökte även se över panoreringarna som Nbient skrev.
 6. Hej på er! Oj, vilka fina ord ifrån er allihopa! Jättekul att läsa, och stort tack för att ni bidragit till det bättre! Skall finjustera lite små saker på låten som slutet, samt försöka få fram lite mer tydlighet i mixen. Som sagt, ni har hjälpt till så att det gått åt rätt håll!
 7. Skall ta mig en lyssning Mixamannen, hammond är fina grejjor! Ställde om lite EQ på mastern, även testat lite körer etc på denna version.
 8. Den har jag, menar du att den skall läggas på mastern eller på trummorna?
 9. Skall kolla gitarrerna, inte omöjligt att det är så, höll på med rätt mycket saker inatt. Tänkte på det efter jag svarade på ditt eq test att jag faktiskt var och pillade på eqn på mastern igår som förmodligen rättar till det vassa. Gitarrerna skulle ju inte påverka hela ljudbilden, och det är ju faktiskt så att allt låter vasst. Tanken var att hålla sig till 3 minuter i början och valde då bort solot. Utveckla gärna tanken gällande breaket, låter intressant, känner själv att låten skulle må bra av något sådant! Skall även se över vers 2 och se hur det skulle låta! Bra tips! Har du något tips på en bra bus kompressor, är inte riktigt hajj på kompressorer kan jag tillägga, menar du tp en C4 multibandskompressor på direkt på trumspåret? Tack igen för din input! Cheers!
 10. Tackar Mixamannen för hjälpen! Du har helt rätt i detta, hörde detta i morse, mina öron var nog helt slut i natt, gjorde en sak med gitarrerna innan jag gjorde en mixdown. Skönt att påpekade detta, det är lätt att vänja öronen när man lyssnat många gånger på låten. Hur tycker du annars nivåerna är? Liten känsla av att trummorna skall sänkas något. Tack för din feedback!
 11. Nu ligger även nya keys på låten, dem förra var gjorda innan sång/gitarr och passade inte riktigt in längre. Ligger även med ny sång i slutet, dock är både sång och keys endast pålagt på versionen ovan och har inte exporteras tillsammans. Låter dock väldigt lovande måste jag säga nu, skall fixa till några slag som inte passar in och möjligen lägga till dubbeltramp på partiet innan slutet.
 12. Tackar mixamannen! Var tvungen att sätta mig och försöka mig på att ändra mixningen efter ditt tips, säg gärna ifall du tycker att det är åt rätt håll! Gjort om i slutet, keyboarden som ligger där nu är endast stöd för sången/kören när den läggs, tanken är att det skall läggas sång som jag spelar på keyboarden.
 13. Lyssnat idag på mixen, inte nöjd med gitarrljudet alls, känns pålagt och poröst på något sätt, limmar inte alls. Tar gärna emot tips och idéer!
 14. Gjorde om mixen, sänkte keysen lite och panorerade gitarrerna lite. https://soundcloud.com/tommie-johansson-3/jjt-addiction-2020-01-13-full-mix-2
 15. Fick lite gitarrer idag, mixat i lurarna då lillgrabben lägger sig vid 20:00. Har dock försökt att "bygga" upp låten som Nbient var inne på, har även försökt hitta reverb som passar ihop. Blev detta bättre eller sämre tycker ni?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.