Jump to content
Annons

klasho

Medlem
  • Antal inlägg

    670
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då klasho senast vann var 25 juli 2012

klasho hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

62 Utmärkt

Om klasho

  • Födelsedag 1982-03-15

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    the muddy banks of wishka

Min musik online

  1. Jävligt nice! Så det är detta Zack de la Rocha gör nuförtiden... 😎
  2. Drar in hela $0.02 i månaden. Så snart så lever man the high life! 😎 Var hittade du den där listan förresten?
  3. Meh. Som sagts är det inte mången % som kommer märka någon skillnad. Om du vill vara originellare så testa ta bort eller lägg till något slag varannan takt eller så. Sen hur du mixar det och mixar det i kombination med resten av din egna inspelning kommer också göra det unikt. Lev och fröjdas i teknikens dagar.
  4. Riktigt skön Foo känsla du fått till. Vore kul att höra melodislingan du tänkt (lägga som pianoslinga-slask över?) för jag får upp en typisk Grohl´sk melodi i skallen. Rocka på!
  5. Japp, antagligen Gaten. Om threshhold (eller annan parameter) är satt för låg (hög?...hur man nu ser på saken) kommer inte delar av ljudet igenom vilket får trummorna att låta "hackiga". Svårt att veta utan ljudexempel dock. Sen vet jag inte om det är en så bra idé att låta andra svara på dina läxor (om det nu är så). Meningen är väll att du ska lista ut och förstå principerna själv?
  6. Musiken låter väldigt tydligt och framträdande. Men sången försvinner och är väldigt svår att höra vad som sjungs. Vet inte om det bara är ett resultat av att sången behöver höjas men det känns som att sången och instrumenten krockar frekvensmässigt. Jäkligt skön låt annars by the way!
  7. Signia har både "rätt" och "fel" i sin poäng. Det har hänt ett antal gånger att jag bara tänkt spela in en slask men sen i slutändan har jag använd den slasken istället för att den har KÄNSLAN som är svår att återskapa. Problemet är att det ofta inte blir så tajt som man ville men ibland det går att editera där det låter mjäää. Å andra sidan: första tagningen har jagg käslan och spelar bara på känn och det svänger. Men det blir ofta otajt för man är osäker på låten/ackorden/spelsätt osv. Då känner jag aha jag måste spela mer tajt. Sen blir det tajt men statiskt istället. Först vid 3-5 tagningen har jag hittat säkerheten OCH känslan för att spela det som jag vill och känslan kan växa på en beroende av ens eget engagemang. Helt sant är det att man inte ska jaga upp sig inför en tagning. Det är skillnad på att bara spela för dig själv och när du tryckt rec och hör klicket räkna in. Ja vad jag vill säga är väll bara slappna av så löser sig båda parametrar tillslut (känsla och tajthet). Mixningen är en helt annan sak men då länge du kan känna dig nöjd med inspelningen så löser sig mixningen så småningom oxå. Det kanske inte låter som EMI hade släppt den men ibland är "good enough" tillräckligt. Edit: finns inga rätt och fel eller genvägar till det perfekte ljudet..dåråååå
  8. Vet inte om riktigt om jag uppfattat dig rätt. Men man kan tex använda två olika delayer på guran med olika syften. Ett kort slap-delay för att feta tlll guran och skapa bredd. Följt av ett längre delay för att ge sustain, djup, osv.
  9. Vila headbangande knarkpåsen! En av de största.
  10. Rätt så bra låt. Skön refräng melodi. Jag gillade pukorna! Som du säger skänker de kontrast. Det får en att haja till lite. Kanske kunde ni gjort crescendo på dom så de börjar svagare och bygger upp till refrängen..men, men.
  11. Ja jag sa inte att den var så pass lik att du stulit den. Men tonintervallerna är rätt lika. Så "Donna" melodin går alldeles utmärkt att sjunga över dina ackord. Prova och se vettja. 😎
  12. Skön pop-dänga. Mixen låter bra men jag håller med om att sången borde höjas något. Vet inte om det kvalificerar sig som medlemspresentation dock.
×
×
  • Skapa ny...