Jump to content
Annons
 • Yamaha lanserar gitarrerna Pacifica Professional och Pacifica Standard Plus

  Under NAMM passade Yamaha på att släppa nya gitarrer i Pacifica-serien.

  Studio.se

  PAC_image_0004_puff.webp.e9226c21597c19b984106de153c522cf.webp

  Yamaha har utvidgat sin mycket framgångsrika Pacifica®-serie av elgitarrer med introduktionen av fyra nya instrument: Pacifica Professional PACP12 (med greppbräda i rosenträ) och PACP12M (med greppbräda i lönn) är noggrant tillverkade i Japan av mästerliga gitarrbyggare och kommer med ett äkthetsintyg. Pacifica Standard Plus PACS+12 (med greppbräda i rosenträ) och PACS+12M (med greppbräda i lönn) inkluderar många av samma funktioner som Pacifica Professional-gitarrerna men till ett lägre pris. Alla modeller erbjuder flera färgglada nya ytbehandlingsalternativ.

  "Gitarrister av alla slag har tagit till sig Pacifica-gitarrer i mer än tre årtionden," sa Brandon Soriano, produktmarknadschef, Yamaha Guitar Group. "Och våra nya Pacifica Professional- och Standard Plus-modeller bygger vidare på det arvet genom att erbjuda betydande uppgraderingar och moderna funktioner, inklusive våra unika Reflectone™-pickuper. Gitarrerna utvecklades gemensamt av våra team i Japan och USA, och de nya ytbehandlingarna inspirerades av både japansk city pop-konst och det solbadade stämningarna i södra Kalifornien. Denna nya generation av Pacifica-gitarrer demonstrerar verkligen vårt åtagande att tillgodose behoven hos moderna musiker."

  Pacifica Professional- och Pacifica Standard Plus-gitarrer har Reflectone-pickuper utvecklade i samarbete med Rupert Neve Designs för att ge klar och artikulerad ton med solid bas och sprakande höjd. HSS-pickupkonfigurationen kombinerad med en 5-lägesväljare och split-coil erbjuder fantastisk tonal frihet. Ytterligare funktioner inkluderar nydesignade kroppar i alträ framställda med Yamaha Acoustic Design-teknologi för att säkerställa ett välbalanserat respons, bekväma halsar i slankt C-format, hållbara medium-band i rostfritt stål och premium Gotoh-låsbara stämskruvar och 2-punkts tremolobryggor. Pacifica Professional-modellerna har även greppbrädor med sammansatt radie och levereras i hårda skal.

  Yamaha Pacifica Professional- och Pacifica Standard Plus-gitarrer designades för att tillgodose behoven hos samtida gitarrister som spelar alla musikstilar – från seriösa entusiaster till turnerande och inspelande professionella med de mest krävande standarderna.

  Läs mer hos Yamaha >

  Detta pressmeddelande är översatt av ChatGPT och korrekturläst av Studios redaktion.


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Studio nb_2_2.jpg

×
×
 • Create New...