Jump to content
Annons

Köpa kropp


DieHard (oregistrerad)

Recommended Posts

DieHard (oregistrerad)

Nej era snuskhumrar inga såna kroppar 😛 Tänkte någon gång slänga ihop en egen gura och undrar om någon vet där man får bra och inte medelmåttiga gitarrkroppar och halsar. Enda jag sett i Sverige är på http://gitarrdelar.se/product_info.php?cPa...products_id=523. Värt satsa på eller finns det andra i Sverige eller utomlands som är värda? Intresserad av mer av Les Paulstuket och inte stratahållet.

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
maart (oregistrerad)
Nej era snuskhumrar inga såna kroppar 😆 Tänkte någon gång slänga ihop en egen gura och undrar om någon vet där man får bra och inte medelmåttiga gitarrkroppar och halsar. Enda jag sett i Sverige är på http://gitarrdelar.se/product_info.php?cPa...products_id=523. Värt satsa på eller finns det andra i Sverige eller utomlands som är värda? Intresserad av mer av Les Paulstuket och inte stratahållet.

jag tänkte föreslå body shop men du var förutseende nog att sätta stopp för den straffsparken. Det där blev en väldigt konstig mening som egentligen inte betyder något, och jag vet inte ens varför jag skrev det. 😛

Kolla på http://www.gmf.se/. jag har bara handlat ett plektrumskydd därifrån och det gick bra, men hur det är med kvalité på gitarrdelar vet jag inte.

Link to comment
Dela på andra sajter

pme (oregistrerad)

LP brukar väl vara limade GMF har en hel del. Men inga LP kroppar. Och jag tror att gibson går lite hårdare fram än Fender.

Finns det någon som bygger custom delar i sverige?

Link to comment
Dela på andra sajter

DieHard (oregistrerad)
Les Paul-kropp utan hals? Tror det är vanligare att de säljs ihop. Och vill du ha något prisvärt tror jag på att leta upp en beggad (kopia då) att utgå ifrån.

Nja menade inte att det måste vara helt en Les Paulkropp utan mera åt det stuket än en strata för att folk skulle förstå ungefär vad jag är intresserad av.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...