Jump to content
Annons

Opiiate

Medlem
  • Antal inlägg

    112
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Opiiate

  1. Nu är det betydligt snabbare att ladda in sidan! 🙁
  2. Sidan i sig verkar fungera bra, tog dock lite tid att ladda in sidan (iaf för mig). Men en sak jag la märke till direkt var att texten inte var så synlig kanske bör välja en annan färg?
  3. Förstår din idé .. hade verkligen varit coolt att kunna boka biljetter för en kommande cd-release! gå dit och lyssna och snacka om albumet. Men tror kostnaderna skulle bli enorma eftersom ljudkvalitén måste vara på topp nivå .. och anläggningen för det Per sal skulle nog inte vara en ekonomiskt rolig historia.
  4. Opiiate

    Köpa kropp

    Men snälla du .. har du ingen ironi!?
  5. Opiiate

    Köpa kropp

    http://www.thailandresor.se/ 😊😉
  6. Undra hur många det egentligen är som besöker dessa herrarna för att få tag på ny mjukvara:
  7. Hoppas det är ironi .. men menar du allvar när du tror att man hamnar 10 ÅR i fängelse för en nedladdad mp3?
  8. Det måste vara phono (L & R) som kopplas till mixerns phono uttag, extra viktigt när det är vinyl .. signalen blir kass annars, finns typ som en inbyggd preamp i mixerborden som gör så att det låter bra.
  9. Läser ni "terms of use" så står det att det kommer att komma en räkning på 49.95$ till adressen för det angivna numret som ni slår in. För er som inte visste .. Och "(the "site")" täcker alltså Inte Denna "Rules & Privacy statement" länken .. du blir förflyttad till en helt annan server. Och gäller alltså inte den sajten.
  10. En söndag skulle lika gärna kunnat ha varit en onsdag för mig 🙂
  11. Hoppsan, måste ha hört helt galet! 🙂 vilken jävla tur att det inte var så han sa det .. borde kolla hörseln 😉
  12. Ett program som Spotify får dom allra lataste piraterna att inte "orka" ladda ner en singel .. öppna Spotify - klart! Redan där kanske det minskar med ett par tusen nedladdningar.
  13. Såvitt jag vet så har three floors down redan släppts 🙂 man kan iaf köpa den på tv4's hemsida.
  14. Blev så jävla förbannad på kim's kommentar till Laila när han bestämde sig för att återgå till sitt liv på däckfirman. - Laila, eller vem du nu är ... Hur fan kan man vara så respektlös!? Han sitter där och tror att han är någon jävla rockstar när han inte har släppt ett jota! Man kan tamejfan inte sitta där och bestämma vad som skall släppas .. Andreas, bagge och Laila hjälper killen helhjärtat och han bara skiter i det .. det gör mig riktigt förbannad! Jag tror att man kan börja begära vad som skall släppas med ett visst skivbolag när personen har släppt ett par cd's och lite singlar .. inte F*N när man precis har kommit in i branschen!! Han kan ju få fortsätta sitt liv på sin lilla däckfirma och kasta bort allt .. men antar att dom kommer ge han en 5:e chans .........
  15. Okej! 😆 Tack för snabbt svar! Ja, då antar jag att man får bestämma själv hur man kan göra. Tror jag gör som så att jag gör klart låten (kanske inte 100%) först för att sen lägga på EQ, kompressor etc. för det känns roligast 😛
  16. Opiiate

    Låtarna i Reason

    Hej, Jag har funderat lite kring det här med mixningen av låtarna man gör. När man gör en låt i Reason, ska man då lägga EQ, Kompressor etc. direkt under varje instrument man har pillat ihop - eller är det det sista man ska göra? innan man ska spara ner ljudfilen? Hur är det med Mastering Suit? ska man aktivera den när hela låten är klar? Vilken är den "rätta" ordningen?
  17. Skönt att slippa citat i citat. Men alltså, så det funkar inte heller att göra "citat i citat" själv med kod-funktionen?
  18. Opiiate

    Inget

    Men kan du inte ladda upp något gammalt du gjort, så folk vet på något ungefär hur dina låtar skall vara, eller beatsen då rättare sagt.
×
×
  • Skapa ny...