Jump to content
Annons

99musik in da house


Fridh

Recommended Posts

Medlemmarna på forumet 99musik har haft en tävling nu i sommar. Det gällde att göra klubbmusik för att få med en låt på skivan 99klubb, en idé som framlades av medlemmen Frej från houseduon Madskilz som just nu ligger på SDC (Swedish Dance Chart) med sin remix på Christian Walz-hiten Wonderchild. Samlingsskivan 99klubb är nu klar för lansering. Juryn för att få fram de bästa bidragen var ingen mindre än ett annat housegäng: Hundarna från Söder.

På skivan trängs ett gäng musiker som inte tidigare gett ut musik samt ett par som redan gjort sig ett namn i house, dansmusik- och underground-kretsar (inte mest på internet). Det är en varierad kompott med ny elektronisk musik, och skivan är professionellt mastrad på Cutting Room. Sprid gärna information om skivan, för försäljningen stöder dels forumets fortlevnad, dels oss medverkande musiker i vår strävan att nå en större publik.

Klicka här för att förhandsboka och tjuvlyssna på CDn!

Och här är vår digitala flyer för releasepartyt den 3:e oktober - det är alltid kul om fler musikskaparvänner & entusiaster kommer in, säger hej å tar en fika.

svaj99.jpg

Förhandstitt på skivans design:

99klubblogga1.jpg

Tack för ordet / 99musik crew

Mer info:

www.99musik.com

www.svaj.com

www.skivstallet.nu/99klubb

Redigerat av Fridh
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
Svängig platta, men jag säger nej till förskottsbetalning.

///Minus

Om du kommer på release-festen på Söndag (3/10) kan du köpa en skiva direkt. Annars kan jag garantera att du inte blir blåst på några pengar whatsoever. Anledningen att det är förskottsbetalning beror på att det är ett litet forum som inte har råd, tid eller lust att inte få betalt för skivorna. Dessutom är 99musik inte lika "anonymt" som vissa andra forum. Man kan utan problem få tag på någon ansvarig och få svar inom ett par timmar och de som modererar är välkända av de flesta andra. Så att försöka att blåsa folk på pengar via 99musik.com är inte bara dumt, utan väldigt dumt.

😉

Redigerat av ElPero
Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...