Jump to content
Annons

ElPero

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. ElPero

    Är dom seriösa ?

    Varför låser inte någon administrator en tråd som denna.....den har ju uppenbarligen utvecklats till smutskastning och tillför inget annat än otrevlig stämning.
  2. Anledningen är enkel.....om man skriver ut adressen på internet så kommer en ful mail-robot och plockar upp adresen och vips så har man hamnat på internets alla spam-listor. Genom att skriva den som jag gjorde så fattar inte eventuella Spam-robotar att det är en email-adress.
  3. Ojoj...nu börjar det ramla in lite saker! Försök att sjunga in så att jag fattar också. Ni behöver inte sjunga bra...bara så att jag hör! Angående STIM....gör man text och melodi så erhåller man ersättning både som textförfattare och kompositör. Inga konstigheter med andra ord.
  4. Nå, bliré nåt eller? 😆 Om ni vill komma i kontakt med mig gör ni det på denna email adress: info <snabela> easedrop <punkt> com
  5. Det är inget fel alls....men det är inget som faller mig i smaken.
  6. Jag förstod att du skämtade! Försökte bara "hänga på" och la till lite smileys....
  7. 🙂 Har lite svårt att förstå hur melodin är tänkt bara....men om du sjunger in den så får vi se! (eller höra) 😆
  8. Jo, den är äckligt slick det är den....kristen pop är nog inte en helt fel benämning tyvärr. Men, som sagt, jag ska ta om mixa om den och tona ner smöret ett kilo. Angående språk så är det valfritt...enda kravet är att jag får en översättning ifall det är ett språk jag inte behärskar!
  9. Jag tänkte att jag postar denna låt även här då det inte verkar finnas så många textförfattre på mitt "default" musikforum 99musik.com Ok, såhär är det. För över ett år sedan så spelade jag in en demo med ett projekt som sedan stöp tvärt. Nu har jag en poplåt, en riktigt vidrig en, som känner sig lite naken. Eftersom jag aldrig skrev ursprungstexten så vill jag inte använda den utan hoppas på lite hjälp härifrån. Om någon har lust att hjälpa till så vore det grymt kul, för då slipper den ligga och damma i byrlådan. Fler får gärna hjälpa till och så väljer jag ut den text jag tycker passar bäst och spelar in den med en sångare/sångerska. Dessutom så kommer jag i sådant fall att mixa om det där skrället till bakgrund. Bakgrunden hittar ni här: noname song Jag skulle önska att ni sjöng in en slasksång så att jag hör hur det är tänkt, alternativt att ni hittar en egen sångare/sångerska som passar för låten. Vissa förändringar i de olika delarna kan jag tänkas göra, men inte alltför stora operationer i arret helst. Ska vi se...har vi några bud?
  10. Om du kommer på release-festen på Söndag (3/10) kan du köpa en skiva direkt. Annars kan jag garantera att du inte blir blåst på några pengar whatsoever. Anledningen att det är förskottsbetalning beror på att det är ett litet forum som inte har råd, tid eller lust att inte få betalt för skivorna. Dessutom är 99musik inte lika "anonymt" som vissa andra forum. Man kan utan problem få tag på någon ansvarig och få svar inom ett par timmar och de som modererar är välkända av de flesta andra. Så att försöka att blåsa folk på pengar via 99musik.com är inte bara dumt, utan väldigt dumt. 😉
  11. Kolla in den här recensionen och lyssna på demolåtarna som finns med. Recensionen skrevs när GarageBand var i version 1.0, nu finns är Garageband uppdaterat och är något snabbare och stabilare än vid den tidpunkten då rcensionen skrevs. http://www.99musik.com/forum/showthread.ph...51570#post51570
  12. 800 spänn för en sådan "räddare" är pinsamt billigt.
  13. ElPero

    Att MASTRA!

    Att mixa och mastra sina egna alster hyggligt är något som man lär sig med tiden. Det tar ett tag, men rätt var det är så har man "hajat" prylen. Det är som med instrumentspel, bara att nöta och nöta, prova och prova. En dag släpper det!
×
×
  • Skapa ny...