Jump to content
Annons

BC Rich?


newform

Recommended Posts

Det är samma sak med Bc Rich som med alla andra gitarrtillverkare, de billiga serierna håller lägre klass, har sämre ljud och spelbarhet. Dyrare Bc Rich så som de med genomgående hals eller de nya med IT halsen har minst lika bra spelbarhet som finare ibanez. Köp en gitarr du prövat och gillar och byt sedan mickar till t.ex. EMG 81 och 85.

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...
Annons

varför spela på bcrich !?

dom låter oftast skitilla, är fula som fan, och man tröttnar på dom efter 2 sekunder!!!

skaffa ett instrument som går att använda i flera år utan att man tröttnar på det!!!

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag har ägt ett par bc rich och säger så här;

Deras american handmade serie är otroligt grymma gitarrer,

Deras gitarrer som tillverkades för 1985 är sanslöst bra.

Dom gamla NJ som gjordes i japan till för ungefär 4 år sedan är godkända gitarrer som ofta behöver ett micbyte för att komma på sin plats.

Deras nya gitarrer är skräp förutom dom redan ovan nämnde NT som är godkända. Men för det priset dom kostar så skulle jag istället köpa en schecter där jag kan rekommendera alla deras 7 strängade förutom c7 eliten som jag tycker är lite för dyr, men Hellraisern som både ser bra ut och låter bra, är en av dom bästa sjusträngade gitarrerna på marknaden.

Ibanez är en smaksak, ibanez k7 och universe 7 är bra men rg modellerna är ganska bristfälliga. 1527an som är den enda som är värd att använda, kan kosta upp till 12-15 tusen och så mycket är deninte värd, jag hittade dock en för 3500 begagnad och var väldigt nöjd med den. Tills jag hittade schecter.

Jackson gör underbara 6 strängade (dom dyrare modellerna) men deras 7 strängade är värdelösa.

Du har också ESP som gör väldigt bra sjusträngade gitarrer men dom är också lite dyra och man kan förvänta sig att få betala 15-17 tusen för en. ESP har också ganska radikala kroppsformer. Även på en del av deras billigare modeller.

Link to comment
Dela på andra sajter

newform

Det vet jag inget om, däremot använde dom licenserade floyd och dom har en tendens att inte hålla stämningen överdrivet bra tills man modifierar dom.

Och alla deras nuvarande sjusträngade modeller har string-trough eller tune-o-matic stall, så vi får anta att det ligger en uns av sanning i det du hört.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...