Jump to content

Desecrated

Medlem
 • Content Count

  1,111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Desecrated last won the day on June 19 2011

Desecrated had the most liked content!

Community Reputation

29 Utmärkt

1 Follower

About Desecrated

 • Rank
  Veteran

Recent Profile Visitors

8,232 profile views
 1. 1. Jag laddar inte ner. 2. Du vet om att det finns gratis pluggar man kan ladda ner? Testar man plugg efter plugg börjar man till slut lista ut hur dom olika enheterna fungerar. Dom flesta kompressorer har samma funktioner, samma med EQ etc etc. Lär ju knappast ta mer än några veckor att kolla igenom dom flesta topplistorna på nätet och plocka det som ser intressant ut. Sen vadå lära sig plugins. läs manualen, det tar en kvart.
 2. Vem fan köper pluggar för sina hobby projekt? Ladda ner allt du ser, lek och ha kul.
 3. Vilka effekter har ni upptäckt i år, vilka har ni gillat mest?
 4. För rap måste jag ha SPL DeVerb och SPL Transient Designer.
 5. Jag har det här och det fungerar väldigt bra, även på mina sju-strängade. http://www.adalensmusik.se/sv/gitarrtillbehor/capodaster/dunlop/dunlop-trigger-stalstrangad.html
 6. Mastra inte själv. låna pengar och betala ett proffs.
 7. Och nu kan man tydligen köpa den digitalt: http://heavenhellproductions.bandcamp.com/
 8. https://www.youtube.com/watch?v=47nu7qNxNB4&feature=youtu.be
 9. Helt klart, finns det en tekniker som inriktar sig på det du jobbar så underlättar det att jobba med han. Men för bandet 'kalle och hans vänner' som gör dubstepcountrypop, ska dom stå utan ljudtekniker då? Såklart inte, Som ljudtekniker idag, måste man vara bred. Speciellt om man inte redan etablerat sig. En kille som fredman eller daniel bergstrand behöver nog knappasty boka dansband för att ha råd med studion längre utan har ett fast klientel. Men jag om jobbar mycket över internet får helt enkelt inte vara kräsen. OCH om jag vill ha återvändande kunder så handlar det inte bara om att vara kräsen utan också öppen, nyfiken och intresserad av vad som helst som kommer in i maillådan. Alla jobb oavsett musikstil är ju en chans för mig att bli bättre och utvecklas.
 10. Absolut, men kan du spela in gitarr så ska du kunna spela in både en flamenco och en bluesgitarr. Eftersom det finns musikforums, böcker, och referensmaterial som youtube så är det inte speciellt svårt att plugga på lite och skruva till ett bra flamenco ljud även om man som jag bara jobbat med blues och metal. Det OP nämner är ju dom stackars hårdrocksgitarrister som aldrig blev stjärnor, öppnar en studio och sen gnäller för att flamenco gitarristen kommer in i en studio och inte vill ha ett van halen sound.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.