Jump to content
Annons

GuitarPlaya

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Du ska inte anstränga dig alls, kommer det så kommer det, annars väntar du et tag till. Det ska komma som en överaskning, typ som att det är inte ens du som står för låten, utan nåt högre väsen. Hajar? 😆
  2. Jag säger så här: ALLA snor av varandra, så funkar det. Jag menar om ni lyssnar på mina låtar så kommer ni hitta grejer ni hört förut. Det är inte lätt att hitta på en egen stil som to.m skall låta skitbra.
  3. Inte min musiksmak alls tyvärr.
  4. Jag lyssnar mycket på speciellt Neoclassical och får mina ideeer därifrån. När jag jammar gura så dyker plötsligt riff här och där som sparar på min MP3 och sätter ihop till hela låtar. En metod som funkat bra hittills. En bra låt kommer utav sig själv, då man INTE STRÄVAR EFTER ATT GÖRA EN LÅT IN REAL TIME. Det funkar aldrig, i varje fall inte för mig.
  5. Jag brukar spela in mina gitarrriff på min mp3 för att inte glömma.
  6. Jag spelar typ samma stil som Yngwie Malmsteen som är min förebild vad gäller låtskrivande, och då vill jag köra med min Fender Strata för att få det soundet och inte med Ibanez eller Charvel. Tack för tipsen grabbar, det där med att fixa POD Line6 är en bra ide. Måste bara fixa lite pengar först 😕
  7. GuitarPlaya

    BC Rich?

    Jag ska köpa en BCRick elbas, till ínspelning, annars är jag enbart gitarrist till yrket. Pga det låga priset.
  8. GuitarPlaya

    Elgitarrljud

    Hej! Ny här! Har spelat in 2 egna metallåtar hos en polare på CubaseX2. Det gäller gitarrljudet. Jag använder en Fender Mexican strat och har kopplat den till Firewire Solo externt ljudkort. Disten ligger i Cubaseprogrammet, men gitarren på mitt intro låter s-it, solot låter bra, rythgitarrerna bra, men så fort man bara spelar gitarren ensam så låter det som nån skrapar 2 metalbitar mot varandra och det är skrapigt..alltså "hrzzzzzzzzzz" i bakgrunden. Skulle en röd gitarrPOD lösa problemet om jag köper en sån och kopplar till CuBase? Man hör det främst då man lyssnar i hörlurar, inte i vanlig audioCD-spelare. Hjälp!!
×
×
  • Skapa ny...