Jump to content
Annons

bozar

Medlem
  • Antal inlägg

    295
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Karlstad/Norrköping
  • Intressen
    Metal, inspelning och mixning
  1. Önskar jag varit med på valfri konsert på Panteras Vulgar Display of Power turné. Likaså Dark Angels Leave Scars och sista Savatage turnén med Criss Oliva i livet.
  2. Nej de är inte kompatibla. Jag håller för övrigt inte med om att välja intel då Core2Quads är betyligt sämre än Phenom II när det gäller ljudredigering. Här är ett exempel på hur bra en Tricore från AMD presterar med DDR3 i orginalklock. Dessutom får man mer för pengarna när man väljer ett AMD moderkort då t.ex. texas instruments firewire kretsar ingår på riktigt billiga moderkort från AMD men bara följer med på moderkort i prestandasegmentet när det gäller intels chipset. http://www.adkproaudio.com/benchmarks.cfm
  3. bozar

    Köpa ny dator

    Phenom II kan köras med både DDR2 och 3 och är i bägge fallen snabbare än Core2Quad i VST apps. Med DDR3 är de lika effektiva som Corei7, i alla fall vad de gäller att få låg latency. Har du massvis av pengar och inget bättre att lägga dem på så ta Corei7, annars Phenom II. Att Intel i allmänhet skulle vara bättre än AMD för audio apps är skitsnack. Intel har skeppat mängder av skitprocessorer som P4 och Pentium D som är bra mycket sämre på allt. Refererar du till chipset så är det bara att undvika nvidias chipset som finns till både AMD och Intel och inte är audio vänliga (men presterar bäst på mycket annat). http://www.adkproaudio.com/benchmarks.cfm Observera att det är en trekärning lägre klockad Phenom II som jämförs med den snabbaste Corei7.
  4. Väkommen, bra HIP-HOP finns det inte massor av på det här forumet.
  5. Jag skulle tro att det används någon high-end gate men allt som inte är totalt skräp funkar rätt bra till sånt. Tror det finns några hyggliga VST-gatar som duger om du inte måste ha det bästa.
  6. Du kan ju få en handgjord RAN för det priset samt pengar över, Gibson är överskattade.
  7. Nackdel = du kan inte svaja. Fördel = Du kan spela hur hårt som helst, lättare att byta strängar, inget behov av att byta floyden pga slitage. Jag har både gitarrer med orginal floyd och med fast stall och måste säga att jag föredrar fast stall, tonen blir inte lika tunn heller. Däremot gillar jag personligen inte aktiva mickar som EMG då de inte är särskilt flexibla men det är upp till var och en. Passiva mickar låter mer, det sticker jag inte under stolen. Har du provspelat några? Känns det inte rätt att spela på så är det bara att gå vidare, hur bra den än låter och hur cool den än ser ut.
  8. Även om tråden inte handlar om Gaahl egentligen så måste jag bara skriva att jag beundrar honom för att han vågar vara sig själv och stå upp för sina åsikter. Tillskillnad från Varg Vikernes så är han ingen hycklare. Gorgoroth är ett av mina favoritband och en stor inspirationskälla.
  9. Jag har lärt mig ganska mörk growl men ska se till att få in den på mitt eget bidrag först. Har du en färdig låt i övrigt?
  10. Riktigt bra låt, blev lite headbangande som resultat. Dock så tycker jag att alla låtar inom riktig death är lika hårda så den är inte hårdast. Den hårdaste låten jag hört är Anaal Nathrak - Pandemonic Hyperblast.
  11. Man måste helt enkelt öva upp sig till blastbeats i 32 delar i 120 eller 16 delar i 240 BPM. Bara att öva med metronom och se till att få in individuellt spel i varje fot och hand. Tar lång tid och timmar av träning varje dag, likaså dubbelkaggar. Se extrememetal-drummer forumet för mer info.
  12. Men om fysikt distribution sker parallellt har väl ingen betydelse för den digitala produkten? Just den har ingen distributionskostnad alls, då kunde väl artisten få mellanskillnaden. Marknadsföring däremot kan jag köpa även om den antagligen inte motsvarar särskilt mycket.
  13. Sry men jag förväntar mig ett svar av någon som städigt försvarar skivbolagen. Avvikande åsikter på detta forum är inte värt ett dyft.
  14. Hoppas det går bra för er och att de håller sitt ord.
×
×
  • Skapa ny...