Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2020 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons

Thäläwitziåånzserie tips!

 

Var? Netflix.

Heter? Immigration Nation. 2020.

En dokumentärserie i 6 delar som handlar om ICE (Immigration and Customs Enforcement) arbete i USA med att spåra upp invandrare utan uppehållstillstånd sk. "fugitive aliens" och deportera de tillbaka till landet de kom ifrån .

ICE Fugetives Operations har sedan dess tillblivelse 2003 expanderat mångdubbelt under Trump administrationen. Från 8 till 129 enheter idag.   

En rörande historia om en röra som ska städas upp. Familjer splittras och regler ändras men hinner myndighetsutövarna med? Ett hårt arbete för agenterna som ofta får stänga av allt vad känslor heter för att arbetet ska bli gjort. Vi får följa nykläckta duvungar till agenter, de erfarna som hunnit utveckla en cynism till sitt arbete och de som gör sitt jobb men med medmänsklighet. Vi får höra proteströrelser samt politiker, domare och andra myndighetsutövare. De reser frågan; kan man blanda rättvisa med politik...

Människoliv kommer i kläm, en del oförskyllt en del med rätta. En del har flytt undan hemlandets hemskheter och fattigdom. En del flyr undan rättvisan. En rå och rörande beskrivning av en hård verklighet.

8/10 husrannsakans ordrar.

Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

39 minuter sedan sa ewroL:

media = inavlad vänsterpropaganda

varför bara vänster hjärntvättade normiesar?

min favorit nyhetssida;: https://nyadagbladet.se/

Såg ut att vara typ avpixlat lajt. 

Och vänstermedia är vänstermedia för att människor som är nyfikna, öppna, medvetna och politiskt intresserade ofta finner vänstersidan mer attraktiv än den konservativa sidan. Det är också denna typen av människor som kan tänka sig bli journalister. 

Sen förstärks det möjligen av att nicke nynazist inte känner för att läsa journalistik tillsammans med AFA. Om han nu ens kan läsa. 

Ovanstående är generaliserande och enkelspåriga killgissningar så goda som några? Vafan, jag tillhör den utdöende sorten som tycker att politik ska vara korrekt. 

  • Gilla 4
Link to comment
Dela på andra sajter

2 minuter sedan sa ewroL:

jag står inte på någon politisk sida. det är bara nefilim-mörker, där.

 

1 minut sedan sa ewroL:

jag röstar på den jag blir kåt på HAHAHAHA

Du trollar vidare ser jag.

Good for you.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...