Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2017 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons

☺️ Dåligt med det här ja...

 

 

Jag gillade Heimerssons reseskildringar i bokform. Högst underhållande med ett oerhört målande språk, som det så ofta blir när riktigt gamla stötar uttalar sig (det finns undantag). Utöver det vete faen, men nu har han tydligen skrivit så opassande så han fick gå. Så farligt var det väl ändå inte kan jag tycka men det märks en enorm ängslighet i positioneringen hos media just nu.

Även i TV där, i ett nyhetsinslag, någon SD politiker uttalade sig högst illa om olika folkgrupper och SVT ansåg sig tvungna att verkligen påvisa att åsikten inte var deras genom att visa en skylt under inslaget. Precis som om det skulle behövas. Man kan ju se detta i sin förlängning där t ex ett bankrån skildras i Veckans Brott och genast skulle ett påbud komma om att kanalen i fråga inte står bakom handlandet.

Det kan inte vara lätt att vara korrekt.

Link to comment
Dela på andra sajter

Det är tydligen intervjun i Resumé som gör att han får gå, men dom har nog velat bli av med honom ett tag.

https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/11/28/aller-media-ska-gora-aftonbladet-sondag/

När det gäller historier som kommer fram i #metoo;s spår är ju den här fullständigt sanslös, men alla är ute och kommenterar den som om det är klart att det har hänt.

https://www.expressen.se/kvallsposten/sport/fotboll/damallsvenskan/hon-kladde-av-mig-hade-sex-med-mig/

Det här landet har blivit helt vridet, och det är till stor del svenska medier som ligger bakom.

Link to comment
Dela på andra sajter

Saknar lite grann tiden när jag hade studion här hemma. Det var 2,5 meter härifrån Macdatan i "finrummet". Nu är det 1,2 km till studion. Men enär frun så gärna vill sova nu så vore det inte läge att sita o dunka i trummorna i en hemmastudio heller. Jag kanske åker bort dit ändå. Men känner mig lite lat. Fan.

Kunden i studion blev supernöjd med de fyra låtarna. I dag la jag dit min ak gitarr så det blev två jag kunde panna o få lite bredare ljud. Jag märkte att jag blivit så säker på att puncha in rec med fotpedalen mitt i låtarna att jag kunde ta en bit i taget tills jag spelade fel ackord, sen backa en liten bit o köra vidare. Klippen hörs absolut inte fast det kanske blev tio ggr på nån av låtarna. Så det borde jag väl vara lite nöjd med. Han blev skitglad i alla fall. Texterna handlade om för honom väldigt personliga jobbiga grejer. En handlade om den bror han fick när han själv var 15 år, lillebrodern dog i lunginflammation när han var 2,5 månader. När de obducerade honom såg se att han var född helt utan mjälte. Det gjorde honom försvarslös mot lunginflammationen.

En annan om hans egen son som föddes 2,5 månad för tidigt o vägde 7 hekto. Men det slutade bättre efter kuvösboende i några månader, nu är pojken 2,5 år o helt frisk. Så för Alexander var det nog fint att få låtarna inspelade, han själv kan inget om inspelning. Kanske gör vi en video på nån av låtarna med...

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.
×
×
  • Skapa ny...