Jump to content

Vesuvius

Medlem
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Vesuvius

 1. Har du några särskilda favoriter? Allt ser ju likadant ut?
 2. Vet inte så mycket om hårdrock, men melodin var mera pop, och den var riktigt bra. Gitarrspelet är väldigt snabbt och bra, men det blir lite väl mycket för min del. Inspelningen lät också bra, även om jag har rätt dålig lyssning. Det var en cymbal som jag tyckte var lite för volymstark bara.
 3. En av våra största artister.
 4. Hur mycket kan det gå på, och vilka hörlursöfstärkare talar du om?
 5. Är man alltså tvungen att investera en mindre förmögenhet för att få ett acceptabelt ljud i hörlurar som i sig inte är billiga?
 6. OK. Vill du köpa kassettband så tror jag att de är billigast här. https://www.ginza.se/product/kassettband-maxell-ur-c-90-5-pack/74005/
 7. Är det ett vanligt kassettdäck alltså? Ingen porta? Varför vill du ha ett sånt? Vet inte vilket jag hatar mest. Bandkassetter eller floppy disks. Har varit med om att massor har gått sönder när man höll på att spela in. Se till att ha backup om du har nåt bra på gång.
 8. Utmärkt gitarr. Bra rytmspår. Låter som en sån där grej som man sitter på, men det är väl en trummaskin? Helt ok sång. Tycker att det blir lite väl "släpigt". Vet inte om man skulle höja tempot ett par bpm, eller kanske tillföra något rytminstrument, eller något annat. På det hela taget bra.
 9. Kan bara höra en snutt som inte säger så mycket mer än att ni, för min del, är alldeles för förtjusta i falsettsång. Ni bör göra som sagts här, och lägga ut låtarna på Youtube och Soundcloud så att man kan lyssna utan att behöva logga in.
 10. Det är rätt likt Kullamannen. https://www.oppetarkiv.se/video/1060631/kullamannen-avsnitt-1-av-7
 11. Hur gick det för den låten nu igen?
 12. Det är som Kalle Anka på julafton. Den som inte tittar är lite skum.
 13. Skulle vilja ha lite mera trummor och sånt, men det kanske är en generationsfråga.
 14. Ingrossos låt är rätt OK, men med alldeles för minimalistiska rytmer för min smak.
 15. Här är Expressens betyg på låtarna: https://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/betygen-artisterna-som-ar-bast-i-finalen-/
 16. Här har vi hur som helst finalfältet. 1. Méndez med ”Everyday” 2. Renaida med ”All the feels” 3. Martin Almgren med ”A Bitter Lullaby” 4. John Lundvik med ”My Turn” 5. Jessica Andersson med ”Party Voice” 6. LIAMOO med ”Last Breath” 7. Samir & Viktor med ”Shuffla” 8. Mariette med ”For You” 9. Felix Sandman med ”Every single Day” 10. Margaret med ”In my cabana” 11. Benjamin Ingrosso med ”Dance You Off” 12. Rolandz med ”Fuldans” Så, vilken låt vinner?
 17. Vet inte, men du har en test av micken i Sound On Sound här. https://www.soundonsound.com/reviews/prodipe-tt1
 18. Tack. Skillnaden är väl att den ena har en av- på-knapp, varför man nu ska ha det. Varför ska man ha det?
×
×
 • Create New...