Jump to content
Annons

Recommended Posts

Jag medverkar i ett par studioprojekt. I dessa så söker vi genuint intresserade musiker som vill samverka över internet. Målet är att hitta långvariga samarbeten för att göra musik och ge ut en skivor.

Musiken lutar åt tematisk musik med dynamik, känslor och melodier. Pink Floyd, Anathema, Steven Wilson ger kanske några aningar, men musiken färgas av de som bidrar.

Det finns inga krav, och man kan ha ett liv med familj och jobb (eller arbeta parallellt med eget band). Samtidigt är vi seriösa nog att se till att det hela tiden går framåt, om än i sin egen takt. Vi kan inte allt om inspelning, men är drivna nog att se till att vi lär oss. Projektet står för utgivningskostnaderna, så ingen behöver lägga ut pengar mer än för sina egna prylar och genom sin tid.

Vi söker inte folk som tycker detta verkar vara en kul grej. Vi brinner för att skapa musik och utvecklas kreativt tillsammans. Det är människorna som är det viktiga, inte tekniken. Det är viktigare att ha vilja att göra saker än att vara superduktig musiker. Om du tycker det verkar intressant men inte har hemmastudio så löser vi inspelning tillsammans. Så om du känner du kan tänka dig att satsa seriöst på detta så hör av dig så ser vi om kemin stämmer. Just nu är det främst sång och bas som saknas i pågående projekt, men hör av dig även om du spelar annat. Funkar kemin och visionerna så gör vi något ihop nu eller senare.

/Mikael

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...
Annons

Roligt att beskrivningen låter lika. Man kan ju inte vara ensam på planeten om att ha viss inriktning eller samarbeta över internet. Sättning är lite olika beroende på projekt, men skickar pm så hörs vi mer !

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...