Jump to content

Growingart

Medlem
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Growingart last won the day on September 6 2018

Growingart had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutralt

About Growingart

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 06/06/1968

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Linköping
 • Intressen
  Progressiv rock. Initierar progprojekt.
  www.facebook.com/inexperienceproject
 • Home page

Recent Profile Visitors

3,948 profile views
 1. Sådant här utbyte är jättekul. Utmaningen är att hitta samarbeten som funkar. Men när man hittat så är det sjukt roligt och inspirerande.
 2. Inspiration till text som bränner in (och sångmelodi som förseglar) beror på musiktyp. Är det åt nämnda musiker som musiken drar?
 3. Fråga på FB i Gitarrklubben så får du svar, inkl bilder med frågan.
 4. Never say goodbye. Omvändning till hej. Tematanke, vad man än gör så kommer saker ofta tillbaka. Så även vänner och bekanta. Man kanske blir från varandra några år. Men stöter på en dag. Och då kanske livet är i sådant skeende att man umgås igen. So never say goodbye.
 5. Och ingen lär processa om det inte finns kommersiell aktivitet kopplad till användandet.
 6. Jag tror det är bra att sjunga igenom flera gånger medan man bygger låt. Man hittar känslan, smakar på orden i symbios med sångmelodi. En variant på take my heart delen: Empty my heart, leave my soul, feel my pain Drain my sorrow to heal me sane
 7. Erbjudandet är förlängt till september. Företag får dra moms också.
 8. En månad går ju fort, särskilt i semestertider. Men all återkoppling från flera är bra för då hittar du själv vad du tycker. Kommersiellt gångbar idag är kanske mer personlig stil än följa mainstream. Så det är viktigt att följa sin egen inre röst för att orka fortsätta i längden. En producent behöver inte alltid ha rätt även om de har erfarenhet. Så börja med en låt. Även om den skulle bli "bränd" (vilket jag inte tror dock) så har du ju fler låtar om en producent skulle bli galet intresserad.
 9. Och man får även bra respons i hemstudiogruppen på Facebook.
 10. Growingart

  Rising

  En bra ide. Melodierna och känslan är inspirerande. När jag får embryon av melodier och text i huvudet så tror jag att det kan bli riktigt bra.
 11. Göteboooorg. Minst 10% på Musikverkstan. För Göteborgsbutiken, ingen aning om man ser på internet (vilket jag mest använder som bor i skogen). http://www.musik-verkstan.se/nyheter.aspx?id=319
 12. Halva priset även på XLN audio Ska komma när man anger BF2016 vid checkout. https://www.xlnaudio.com/products
 13. nej, jag jobbar inte där. Men de jobbar förmodligen så gott de kan och försöker i alla fall att ge erbjudande. Om alla försökte lite så skulle vi inte ha ett klimatproblem. Så det är bra att uppskatta de som försöker, och inte skjuta dem i sank.
 14. Det är nog inte snålt om man ser till hela sortimentet. Och fler kan ta del av erbjudande. Om 10 barn svälter, ska men ge lite till alla eller ge allt till en eller två? Bättre vara tacksam för det lilla än otacksam för att man inte får allt.
 15. Ingen värstingdeal, men på bred front. Ljudfront har 5% på allt fram till 27 nov. Man anger BLACKFRIDAY2016.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.