Jump to content

Growingart

Medlem
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Growingart last won the day on August 16

Growingart had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutralt

About Growingart

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 06/06/1968

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Linköping
 • Intressen
  Progressiv rock. Initierar progprojekt.
  www.facebook.com/inexperienceproject
 • Home page

Recent Profile Visitors

4,051 profile views
 1. Med Spotifys ersättningsnivå så faller det nog in under hobbyverksamhet.
 2. Lös det när pengar börjar trilla in. Tänker du på det nu så skapar du mindre, och sänker sannolikheten att pengar kan trilla in. Kommer pengar in så är det bra att ha företag om man köper in musikprylar för skapandet.
 3. Prova även sidechain compression av dominerande instrument när sång ligger på.
 4. Sådant här utbyte är jättekul. Utmaningen är att hitta samarbeten som funkar. Men när man hittat så är det sjukt roligt och inspirerande.
 5. Inspiration till text som bränner in (och sångmelodi som förseglar) beror på musiktyp. Är det åt nämnda musiker som musiken drar?
 6. Fråga på FB i Gitarrklubben så får du svar, inkl bilder med frågan.
 7. Never say goodbye. Omvändning till hej. Tematanke, vad man än gör så kommer saker ofta tillbaka. Så även vänner och bekanta. Man kanske blir från varandra några år. Men stöter på en dag. Och då kanske livet är i sådant skeende att man umgås igen. So never say goodbye.
 8. Och ingen lär processa om det inte finns kommersiell aktivitet kopplad till användandet.
 9. Jag tror det är bra att sjunga igenom flera gånger medan man bygger låt. Man hittar känslan, smakar på orden i symbios med sångmelodi. En variant på take my heart delen: Empty my heart, leave my soul, feel my pain Drain my sorrow to heal me sane
 10. Erbjudandet är förlängt till september. Företag får dra moms också.
 11. En månad går ju fort, särskilt i semestertider. Men all återkoppling från flera är bra för då hittar du själv vad du tycker. Kommersiellt gångbar idag är kanske mer personlig stil än följa mainstream. Så det är viktigt att följa sin egen inre röst för att orka fortsätta i längden. En producent behöver inte alltid ha rätt även om de har erfarenhet. Så börja med en låt. Även om den skulle bli "bränd" (vilket jag inte tror dock) så har du ju fler låtar om en producent skulle bli galet intresserad.
 12. Och man får även bra respons i hemstudiogruppen på Facebook.
 13. Growingart

  Rising

  En bra ide. Melodierna och känslan är inspirerande. När jag får embryon av melodier och text i huvudet så tror jag att det kan bli riktigt bra.
 14. Göteboooorg. Minst 10% på Musikverkstan. För Göteborgsbutiken, ingen aning om man ser på internet (vilket jag mest använder som bor i skogen). http://www.musik-verkstan.se/nyheter.aspx?id=319
 15. Halva priset även på XLN audio Ska komma när man anger BF2016 vid checkout. https://www.xlnaudio.com/products
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.