Jump to content
Annons

Gitarrist med egna inspelningsmöjligheter sökes till musikprojekt!


OneVoice

Recommended Posts

Kvinnlig låtskrivarduo och sångerskor söker driven och erfaren gitarrist för samarbeten till Eurovision, Melodifestivalen, singel-releaser, filmmusik och reklammusik!

Till att börja med handlar det om att ta fram gitarr till låtidéer och demos som vi sedan jobbar vidare på och tar till nästa nivå. Du bör ha erfarenhet och tillgång till kvalitativ utrustning för inspelning och kan leverera spår som vi kan mixa in i låtarna.

Ett plus är även om du själv också behärskar att producera/mixar låtar/demos och har kontakter inom musikbranschen och kan agera lite A&R tillsammans med oss.

Vi har framgångsrikt tävlat som låtskrivare, producenter och körsångerskor med 12 låtar i nationella uttagningar till Eurovision Song Contest under 2013-2015 i Finland, Rumänien, Cypern, Vitryssland, Moldavien, Litauen, Ukraina och Malta och tagit 3:e och 4:e-placeringar. Utöver det har vi skrivit signaturmelodi till TV-serie i SVT, Islands officiella Pride-låt 2014 med artisten Sigga, samt varit finalister i Svensktoppen nästa Västmanland 2015. Vi har också gjort ett antal singelreleaser i Europa och tävlat i Melodifestivalens webbjoker. Vinnare av det nationella musikpriset "Lira" för årets bästa musikvideo i Vitryssland 2015, vinnare av Director's award i Nashwille International Song & Lyrics contest, vinnare av Home Composed Song Contest för svenska låten Här kommer solen och fick Silver A&R Award för bästa låt och video av Beat100 för svenska låten Tusen stjärnor.

 

Ersättning sker i form av överenskommen % av royalites för dom låtar som vi lyckas med tillsammans!

 

Om detta låter intressant, tveka inte att kontaka oss direkt så pratar vi vidare!

 

Ylva & Linda

ylvalinda.persson@gmail.com

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 4 veckor senare...
Annons
  • 1 månad senare...

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...