Jump to content
Sign in to follow this  
BlackBeard

Problem med Studio One 2 Mixdown

Recommended Posts

Halloj, har problem med Studio One 2, när jag gör en mixdown och väljer wav, har alla grundinställningar och exporterar det, går sedan till mappen där filen ligger och lyssnar på den med VLC (även provat med Windows Media Player), Så är det inget ljud alls på wavfilen.

 

Har provat med och utan realtime export, allt låter som det ska i programmet, den visat att den klipper när den exporterar (Clip) Drar den ned volymen så kraftigt bara för att den tycket Db är för hög eller är det något annat? Hittar inte någon lösning när jag kollat runt.

 

tacksam för svar

 

BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vilket bitdjup exporterar du i? Om du kör ner 24 bitar t.ex. så kanske inte VLC m.m. hanterar detta. Testa 16 bitar...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har du testat stänga av Studio One innan du försöker spela upp ljudfilen någon annanstans? Du kanske inte kan dela ditt ljudkort samtidigt.

 

Sedan kan du ju testa att dra in ljudfilen som du bouncat ner in i studio one igen, går det att spela upp den där? Får du upp någon waveform?

 

se till att du valt "main" under output i inställningarna också.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Annons


×
×
  • Create New...