Jump to content

peterT

Medlem
 • Content Count

  826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

peterT last won the day on June 20

peterT had the most liked content!

Community Reputation

20 Utmärkt

About peterT

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

14,429 profile views
 1. Man kan mycket väl ha en eq före ett slutsteg, koppla precis som du skrev xlr ut från eq:n till xlr in på slutsteget. Var försiktig med volymen när du testar första gången börja svagt. Vad är det du ska använda den till?
 2. Gällande Klaviaturen. Om du har en stereo-ingång på mixern funkar det du gjort, är det en vanlig tele-ingång så får du bara ena kanalen.
 3. Har också en fläkt med pwm, mycket bra. Gör jag inte så tunga saker så snurrar den bara ngr hundra varv tror jag.
 4. Startat om datorn har du väl gjort, och även Audioboxen? Lägg upp en ljudfiler med störningarna.
 5. Hur ser du det ut hos dig här? https://www.image-line.com/fl-studio-learning/fl-studio-online-manual/html/app_wiz3.htm Kan du välja ditt externa ljudkort men inte sätta någon samplerate?
 6. Amd med sina Ryzen processorer är inne just nu, dom är snabbare än Intels. Om dom sen funkar bra för musik vet jag inte. Prova och sök lite på forat, eller om någon här kan lägga upp en bra spec som funkar med musik.
 7. https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core2+Quad+Q8300+%40+2.50GHz&id=9 1795 som den har i prestanda är inte så bra. Min 7-8 år gamla dator har c:a 9000. Köper du något nytt kan du nog komma upp i 15-20 000. 10 ggr snabbare. Har du pengar så köp en ny, eller köp ett uppgraderingspaket.
 8. https://duckduckgo.com/?q=double+note+midi+logic&t=canonical&ia=web Har du kollat något av detta. Har inte själv läst igenom det.
 9. Är det detta du söker? https://www.thomann.de/se/instrument_sladd.html Verkar som du har balanserat in på studiomonitorerna, eller? Har du balanserat ut på ljudkortet borde du ha trs-trs.
 10. Vad har du för dator, ljudkort och grafikkort?
 11. Är det det här kortet du har https://www.solid-state-logic.co.jp/music/Xlogic MADI Xtreme/index.html Är från Xp/Vista tiden och bara 32 bit stöd.
 12. Ja om du har balanserat ut från ditt ljudkort.
 13. Trs står för tip, ring och sleeve. Man kan använda den som stereokontakt, tip och ring blir vä och hö. Eller så använder man den till balanserad kabel tip och ring är signal och fasvänd signal.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.