Jump to content

peterT

Medlem
 • Posts

  767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

peterT last won the day on June 20 2020

peterT had the most liked content!

Reputation

24 Utmärkt

Recent Profile Visitors

15,336 profile views
 1. Du menar det "frasiga" ljudet som kommer efter du har slutat prata ibland? Du bör ju byta ut utrustningen 1 grej i taget och se när det försvinner. Det du dock kan prova är att stänga av så mycket som möjligt i Dbx286s. Sätt den på "Process bypass", och all potar i off.
 2. Jag har en bärbar som jag använder en del hemma. Jag har plockat ut batteriet och kör bara på laddaren, och jag tror att man sparar livslängd genom att göra så.
 3. peterT

  DI-box

  Vad är dbox? Menar du dibox så behöver man det inte.
 4. Du har väl ett hörlursuttag på framsidan?
 5. Det vore bra i "Frågor och svar" med en knapp så man kunde sortera efter datum. Är det en fråga man följer så slipper man att leta efter nya svar manuellt.
 6. Ingen Apollo/Logic-användare men vad händer om du kopplar OUT 3 till en högtalare låter det något?
 7. Här kan du nog sitta läsa ngr timmar https://duckduckgo.com/?q=daw+computer+build&t=canonical&ia=web
 8. För att vara på säkra sidan försök att hitta en spec på vad man ska köpa för delar så det funkar bra med musik. Om någon kan lägga upp här vad som funkar eller om du kan hitta på ngt engelskt forum. Här är Steinbergs rekomendationer https://helpcenter.steinberg.de/hc/en-us/articles/206929270-DAW-Components Går nog att hitta information hos ljudkortstillverkarna
 9. Angående gpu. Jag kör på inbyggda grafiken som finns i Intels processorer har funkat bra. Går ju också att köpa ett grafikkort om man vill efter tag. Se till att det finns kortplatser på moderkortet.
 10. Har också kört PC, funkar bra. Här ser du prestanda för olika cpu:er https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html Försök att få så snabb cpu som möjligt, och en Ssd, ev kör m2 som är ännu snabbare, om det nu funkar bra med musik, håller inte på så mycket nu för tiden.
 11. https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html Försök och få en med så hög prestanda som möjligt, och Ssd är ett måste idag.
 12. Blev en massa fel, så jag tog bort det. Nog lite trött....
 13. Den har ju en line in så det kan nog gå.
 14. Då ska du löda precis som dina bilder visar, är det telejack den övre bilden, är det xlr den undre bilden.
×
×
 • Create New...